Miért nem tudok felvenni a Tv-mmel? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Ha rámegyek arra, hogy felvétel indítása, kiírja, hogy csatlakoztasson USB-Hdd eszközt.
beletettem egy 16 gigás pendrive-ot, de megint azt írta ki, hogy csatlakoztasson egy USB-Hdd eszközt. Sehogy sem indult el a felvétel.
3 usb van a tv-n, kettő 2,0, és egy 3,0 egyikben sem működött!
Azon gondolkoztam hogy talán a tv felismeri, hogy nem külső Hdd, hanem csak egy pendrive van bedugva? Na de az új, felsőkategóriás laptopokban nincs is már Hdd, hanem helyette, a sokkal korszerűbb ssd, a tv ennek ellenére csak a Hdd-t fogadná el?
2016. nov. 27. 10:09
2/4 anonim válasza:
Mire van formázva a pendrive?
Lehet nem szereti a fájlrendszerét. Úgy rémlik az exFat-ot szeretik az ilyen kütyük.
3/4 anonim válasza:
Nekem is csak a vinyót támogatja felvételhez.
4/4 anonim válasza:
TV csak hdd lemeze tud venni, hiába próbálod átverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!