Érdemes ezt javíttatni? Ha veszek helyette másikat, mit érdemes? A mostani 108 centis. Ennél kicsit nagyobbat szeretnék.
Haldoklik a tv-m.
9 éves samsung plazma eddig tökéletesen működött. Pár napja kezdte, hogy időnként kikapcsolt, majd pár másodperc kattogás után visszakapcsolt. Mára már változott a helyzet: időnként pár percre bekapcsol, majd 10-20 percig kattog, s kezdődik minden elölről.
Eddig nagyon elégedett voltam vele. "Kicsit" sokat fogyasztott, viszont ledes tv-khez képest nagyon jó képe volt.
21-es
Már vagy 10 évvel ezelőtt láttam külföldön egy kiállító teremben mindenféle méretű plazmát, a legnagyobb úgy 6-8 méter széles lehetett. Igaz olyan 4-5 centi vastag tápkábelről üzemelt.
Megvettem a Sony-t 0 % thm-mel. Jó, Jó, de meg sem közelíti a plazmát. Közben megkerestem a régi plazma papírját 380 W-os volt a fogyasztása. Az újabb nagyobb méretűek is csak 165 W-ot fogyasztottak. Sajnálom, hogy leálltak vele, mert sokkal jobb volt a képe, mint bármelyik lcd-nek. Hiába írják, hogy 170 fokig nézhető, valójában 30-40 fokig ad tűrhető minőséget. A plazmát, ha oldalról néztem, maximum megnyúltak az alakok.
Ez van. Legalább a villanyszámlám jelentősen csökken.
Most újabb problémával szembesültem.
A Sony KDL55W807 CSAEP-nél, ha beállítom maximumra a fényerőt, viszonylag tűrhető képet tudok előállítani, de ha jön egy fehér kép, kiégeti szememet. Ha lejjebb veszem a fényt, a sötétebb tartalmú képek lesznek élvezhetetlenek. Már lassan két hete ezzel "szórakozok", hogy legalább megközelítse a régi plazmát.
Van valami módszer, hogy hogy lehet beállítani ezen valami normálisabb képet? (Képbeállítás: speciális beállítás: fényerő, kontraszt, gamma, sötét részek fényerő szintje, sötét részek fényerő szintje, speciális kontraszt javítás.)
23-as
Nem igazán akartam 100 ezer fölött használt tévét venni, még egy üzemképtelent is 60 ezerért hirdetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!