Milyen hangfalat vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elkezdtem összerakni egy kis házimozit a szobámba. Eddig ott tartok, hogy van egy pioneer vsx-329k erősítőm, frontnak betettem egy pioneer cs-5070 hangfal párt és jamo sub210 láda löki a mélyet. Az lenne a kérdésem, hogy milyen (lehetőleg falra szerelhető, illetve fali konzol kompatibilis) hátsó hangfalakat lenne érdemes tenni erre a rendszerre? Köszönöm előre is a válaszokat!2016. dec. 8. 18:11
1/2 Zzzoli válasza:
Oda bármilyen egyszerűbb megfelel, egy kis mélyközéppel és egy magassal. Ugyanis a surroundokon nem szabályoz hangszínt sem az erősítő. Nekem is Pio van a 429K, de tökmindegy, mindegyik olcsóbb erősítőnél csak a frontokon tudsz hangszínt szabályozni. Zenét meg sztereóban jó hallgatni, a filmes effektekhez meg elég egy egyszerűbb surround hagfal.
Falitartót meg bármiből tudsz rá csinálni hogy felakaszthasd, akár egy C síndarabból vagy egy lemezből kihajtod, kifúrod és venni is lehet bútorszerelvény áruházban.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ! Esetleg tudnál mondani néhány konkrét darabot, ami szerinted szóba jöhet?
2016. dec. 9. 00:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!