Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen hangfalat vegyek 20-50...

Milyen hangfalat vegyek 20-50 fős bulikra max 170 ezerig? Fontos!

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Segítséget szeretnék kérni, hogy mégis milyen hangfalat vásároljak, házibulikra illetve kisebb-nagyobb kertipartykra 20-50 főig.

Nagyon sokat nézegettem, igazából nekem fontos lenne az, hogy aktív hangfal legyen usb bemenettel valamint EQ is legyen rajta.

Nagyon fontos, hogy szépen szóljon, szép méllyel, ne csak dübörögjön. max 170 ezerig.

Kínai szarok nem érdekelnek :D

Előre is köszönöm a segítséget.

2016. okt. 16. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
első körben az aktív hangfalakat nyugodtan felejtsd el. Erősítő+hangfalak-ban érdemes gondolkozni, ha hangerőt és hangminőséget is szeretnél
2016. okt. 16. 20:12
 2/7 A kérdező kommentje:
tudnál esetleg valamit ajánlani ? :)
2016. okt. 16. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy hifi boltban biztos jobban tudják mint itt a gyakorin.
2016. okt. 16. 23:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék konkrét cuccot ajánlani, mert nagyon nem szerencsés.

Több oka is van:

- milyen zenét játszol? Más karakterisztika fog tetszeni egy elektronikus zene rajongónak, és más egy klasszikus zenét vagy rockot kedvelőnek

- más a fülünk is, még 2db milliós rendszer között is van különbség, az egyik embernek ez tetszik a másiknak az, ettől persze egyik sem lesz jobb vagy rosszabb, egyszerűen mást hallunk.

2016. okt. 17. 17:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Hangfalon minek USB?

Ennyire lemaradtam vóna?

2016. okt. 17. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:

aktívat felejtsd el?

Opra dbx 515 hajtok, egy párat.

Odaba.....

2016. okt. 17. 22:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Vegul electro voice zlx 15p-t vettfem
2016. okt. 18. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!