Yídfasdfa kérdése:
Hangszóró perem pattogá miért?
Figyelt kérdés
sziasztok eggy nagy kérdésem lenne 2 hónapja vettem 2 db 12" hangszórót és az eggyiknek elkezdett pattogni a pereme elég csúnyán lehet hallani már!!!mitől lehet??? szét hajtva nincs a hangszóró!!!lehet be fog még járatódni???2016. dec. 2. 11:19
1/3 anonim válasza:
Nem értem milyen az a perem pattogás. Mindenesetre ha recseg az nem jó, az már nem fog megjavulni, sem bejáródni. Mehet vissza gariba.
2/3 A kérdező kommentje:
hát úgy értem hogy nem a tekercsből jön a hang hanem a peremből!!!mert ha lefogom nem zörög!!!
2016. dec. 2. 14:16
3/3 monakritika válasza:
Szerintem arról beszélsz hogy a perem szakadozik. Vagy hogy szólhat a perem? Egyáltalán tudod mi az a perem?
a gumi vagy vékony papírból a hangszóró szélén lévő a perem. Ha az nincs ott akkor nem csodálom! peremezd újra vagy javítasd meg valakivel. lehet peremet venni 300ft ért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!