Mennyiért tudom eladni az XBOX 360-at?
2 éves XBOX 360
250gb
kinectel
kontrollerrel
6 eredeti játékkal
A legjobb megoldás ,hogy felteszed hardveraprora, vaterara... és várod az ajánlatokat.
Annyiért fogod eladni, amennyit adnának érte (ami nyilván nem annyi lesz, mint amennyit remélsz)
Azt nem tudjuk előre, hogy akit érdekelhet ez az összeállítás, mennyit szánna rá.
Ha tényleg 40000 ft alatt tudná eladni, akkor szerintem a lényeg itt, hogy annyiért ne adja el.
Itt vagy beszámítás, vagy csere valamire, ami szóba jöhet, mert 40000ft alatt csak az jár jól, aki megveszi.
(Amikor a psp-met árultam, 20000ft-ért, fullosan - bolti ára 60000 ft körül lett volna az egész pakknak -, akkor valaki 10000 ft-ért akarta megvenni. Megmondtam ,hogy ennyiért hülye leszek eladni, mert csak én nem járok jól az üzlettel. Mindennél van egy határ, ami alatt egyszerűen Te nem jársz jól vele, csak aki megveszi. Azt sose szabad átlépni. Inkább tartsd meg, minthogy csak muszájból eladd, és aki megveszi, jót derüljön, hogy milyen hatalmasat nyert a te károdra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!