Mennyiért lehetne eladni szerintetek?
Figyelt kérdés
egy xbox one 2 kontroller egy Rise of the Tomb Raider játék.1 év garancia2016. nov. 3. 21:38
1/2 anonim válasza:
576ban konzolvilagban meg veszik szerintem olyan 50 60 ezer korul. De lehet70et is adnak ha semmibaja. Aztan ok majd eladjak 90 ezerert. Ha sajat magad adod el SZERINTEM 80 ezerert is meg vennek. Kontrollert meg kulon is eltudod adni az biztos
2/2 anonim válasza:
Az 1 TBos gépeket egy kontrollerrel most 55 ezerért veszik be az 576ban. Külön még egy joyt nem tudom mennyiért. Elvileg a festés nem számít (joynál se) csak az, hogy mekkora a belső HDD és hogy működjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!