Melyik fülhallgató a jobb?
2016. nov. 30. 21:23
1/4 anonim válasza:
Egyértelműen a Skullcandy...strapabíró, szép a hangzása és persze a kinézetéről se feledkezzük meg...
Nekem ez a fajta van meg, nagyon ajánlom figyelmébe:
2/4 anonim válasza:
Ja, a Skullcandy nagyon jól néz ki, de ez egy fülhallgatónál huszadrangú. Ha nem csak divatra kell, hanem arra, hogy minőségi hangot adjon ki, akkor az RHA a kettő közül.
3/4 anonim válasza:
Nekem van már tapasztalatom a Skullcansy fej-és fülhallgatóival kapcsolatban...szerintem megvan az a hangzás, amely egy átlagos napon kell...igaz, hogy, nem stúdióba való, de jó a basszus, a közép és a magas hangokis kihallhatók belőle...nagyon szeretem ezt a márkát és nem a kinézete miatt...
4/4 anonim válasza:
Veszel egy családi dobozos májkrémet, kieszed belőle az ételt, megfogod az üres dobozt, és elkezded rázogatni.
Na az is jobban szól mint egy skullcandy füles.
Vegyél egy Vsonicot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!