UrBeats fülhallgatónál mennyire nornális, hogy a jobb oldali hangszóró hangosabb, mint a bal oldali?
A bal oldali a halkabb, amelyiken van a mikrofon is.
Köszi a részletes választ, zenéim többségét iTunes-ról vagy Beatport-ról szerzem be, tehát nem gagyi, YT-ról, vagy máshonnan rossz minőségben rippelt zenét hallgatok. Eddigi füleseimen (Skullcandy ill. Bose márkában) az "összhang" egyforma volt, tehát a bal, illetve a jobb oldali hangszóróból egyenletes hangzás jött. Eddig csak telefonnal használtam a fülest, kipróbálom laptoppal, ill. más telefonon is, hogy hogyan szól.
Ezen a képen pirossal ki van emelve a kér szabvány közti különbség. Sajna ekkor nem tudsz mást csinálni, csak másik típust keresni (ha ragaszkodsz a 4 pólusos, mikrofonos verzióhoz), ami kompatibilis a telód által használt szabvánnyal. Ami azt jelenti, ha telót cserélsz vagy több különböző telód van nem bizti, hogy működni fog. Vagy veszel 3 pólusú mikrofon nélküli verziót.
Érdekes. Azért egy iPhone 6S-től elvárnám, hogy az Apple által felvásárolt márka fülhallgatója működjön a telefonnal. Az imént kipróbáltam más telefonnal és egy laptoppal is, mindegyiken úgy szól, hogy egy picit jobbra tolódik az egész balansz.
Úgy tűnik, ebből az lesz, hogy visszaviszem, de előtte még kipróbáltatom mással is, hogy ő hogyan hallja.
Apple Shopban, jelenleg Los Angelesben tartózkodom, tehát direkt igyekeztem a megfelelő helyről beszerezni a fülest. Neten (apple.com) írják, hogy kompatibilis, nekem mégis furcsa így a hangzás, hogy nem "középen" hallom a zenét, hanem kicsit jobbosan.
Köszönöm mégegyszer a gyors válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!