Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tv-laptop összekötés HDMI...

Tv-laptop összekötés HDMI kábellel?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A laptopomat szeretném összekötni a tv-mmel HDMI kábellel de nem akar összejönni a dolog. A tv Lg a laptopom pedig Msi amibe ATI radeon HD5870 VGA-van. Gép felismeri, home+p vel is állítottam de azt írja ki a tv ,hogy nincs jel. A hdmi bemenet a tv-n biztos hogy jó mert az xbox megy rajt és a kábellel sincs baj. Mikor újraindítottam a laptopom, akkor míg be nem tölt a windows, addig látható a tv-n a kép dee csak zöld színű az egész szinte. Mikor kikapcsolom a tv-t a laptop kijelzője is villanik egyet.

Kérlek segítsetek, saját eszem szerint már próbálgattam mindent az Ati control centerbe, de nem mentem vele semmire .

Előre is köszönöm

2016. nov. 27. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Az Fn+Display gombra reagál?
2016. nov. 27. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Így se megy?

Jobbklikk az asztalon->Grafikus beállítások->Megjelenítő eszköz->Kiterjesztett asztal/ Képernyő klónozás/ stb...

[link]

2016. nov. 27. 22:12
 3/8 A kérdező kommentje:

1. kommentelő sajnos nem működik

2. nekem nincs ilyen beállítási opció jobb klikkel

2016. nov. 27. 22:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Laptop típusa?

Oprendszer?

2016. nov. 28. 00:52
 5/8 anonim ***** válasza:

1, Teszt másik kábellel.

2, Másik driver,

3, Idősebb tévén lehet, hogy nincs RGB a HDMI-n, kapcsold át YPbPr formátumra. Pl.: [link]

2016. nov. 28. 07:58
 6/8 A kérdező kommentje:

Laptopom típusa Msi gx660r és Windows 7 64bit

A fejlemények másik hdmi kábellel ( amit anno az xboxhoz kaptam ) azzal összekötöttem azzal megjelent egyszerre a kép a tv-n bár kicsit alakítani kellene a képen mivel a széleit nem látni. Szóval a kábel volt a hibás, DE mikor az xboxot kötöm rá a tvre ugyanezzel a kábellel akkor semmi hiba nincs... most akkor mivan ?:D nem értem

2016. nov. 28. 19:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Overscannek hívják a tévé képátméretezését, a szélek eldobását. A videokártya centerében tudod az overscant a tévédhez beállítani. Ha van a tévén PC mód, azt is használhatod. Kikapcsolja az overscant és a legtöbb képminőség javító eljárást.
2016. nov. 29. 08:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. nov. 29. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!