Tv-laptop összekötés HDMI kábellel?
Sziasztok
A laptopomat szeretném összekötni a tv-mmel HDMI kábellel de nem akar összejönni a dolog. A tv Lg a laptopom pedig Msi amibe ATI radeon HD5870 VGA-van. Gép felismeri, home+p vel is állítottam de azt írja ki a tv ,hogy nincs jel. A hdmi bemenet a tv-n biztos hogy jó mert az xbox megy rajt és a kábellel sincs baj. Mikor újraindítottam a laptopom, akkor míg be nem tölt a windows, addig látható a tv-n a kép dee csak zöld színű az egész szinte. Mikor kikapcsolom a tv-t a laptop kijelzője is villanik egyet.
Kérlek segítsetek, saját eszem szerint már próbálgattam mindent az Ati control centerbe, de nem mentem vele semmire .
Előre is köszönöm
Így se megy?
Jobbklikk az asztalon->Grafikus beállítások->Megjelenítő eszköz->Kiterjesztett asztal/ Képernyő klónozás/ stb...
1. kommentelő sajnos nem működik
2. nekem nincs ilyen beállítási opció jobb klikkel
1, Teszt másik kábellel.
2, Másik driver,
3, Idősebb tévén lehet, hogy nincs RGB a HDMI-n, kapcsold át YPbPr formátumra. Pl.: [link]
Laptopom típusa Msi gx660r és Windows 7 64bit
A fejlemények másik hdmi kábellel ( amit anno az xboxhoz kaptam ) azzal összekötöttem azzal megjelent egyszerre a kép a tv-n bár kicsit alakítani kellene a képen mivel a széleit nem látni. Szóval a kábel volt a hibás, DE mikor az xboxot kötöm rá a tvre ugyanezzel a kábellel akkor semmi hiba nincs... most akkor mivan ?:D nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!