Hogyan tudnám összekötni a PS2-met a laptopommal?
"Szebb legyen a játék"
Nem elég szép most?
Mi az ami nem tetszik?
"Nem nekem kellene kérdeznem?" Hát ha szar a kérdés, és semmit nem fejtesz ki benne, akkor nem. Hülye kérdést nem lehet megválaszolni.
"Szebb kép miatt..." mivel a játékot a PS futtatja, nem a laptop, a laptop nem tud "szebb grafikát csinálni" a játéknak. Főleg mert a PS játék grafikáját megcsinálják "valahogy" - úgy ahogy a ps-en látod - és abból laptoppal sem tudsz jobbat csinálni.
Ha mégiscsak az összekötésre gondolnánk, akkor kiderül, hogy a kérdés még szarabb, mint eddig gondoltuk. Összekötni. De mivel? Hogy válaszoljunk, ha nincs megadva, hogy a laptopodba egyáltalán milyen kábelt lehet beledugni. VGA? HDMI? stb... Mellesleg laptopon 99%-ban csak output van, input nincs. Azaz a laptoppal tudsz képet megjeleníteni külső egységen, de képet nem tud fogadni. Azaz tök mind1 milyen portok vannak a laposodon, nem fogod tudni összekötni a PS-el. Illetve össze fogod tudni, de nem fog semmi sem történni.
Tömören: SEHOGY
Előző vagyok.
1. PS-re nincsenek modok.
2. Videózáshoz? Hát azt egy kicsit máshogy szokták csinálni. Külső egységgel.
Láttam sok modot, hogy pl.: szebb a grafika PS2-n... És én nem értem.
Csatlakozókról nem tudok sokat, mert nincs oda írva a neve én nem értek ezekhez. Van USB, Internet, Monitor, ennyit tudok. Nem kell szidni mert nem tudok sok mindent a gépekről. Ilyen jelek vannak csak a csatlakozók mellett.
Oké, akkor röviden és számodra is érthetően összefoglaljuk hogy a kiírt kérdésben szereplő téma:
Nem megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!