Xbox 360 furcsa hang? (töbi lent)
az xbox játék közben egy furcsa doromboláshoz hasonló hangot ad ki ezt egyszer csinálta gta 4 eztem töltéskor nem ment tovább kikapcsoltam, kihúztam felállítottam 3 led világít(pirosan) kikapcs 2 perc múlva bekapcsolom megint 3 led kikapcs 10 perc múlva be és jó aztán 3-4 nap múlva megint dorombol most nincs 3 led de félek lesz még van gari is rá nincs se flash se hűtésmod semmi nem volt még felnyitva.
várom válaszotokat
nem igazán értem mi az h analog a tv scart csatlakozó és ez biztos hogy a procinak van baja?
köszi a gyors választ
Az analog tv alatt a normal kepcsoves tv-t ertem.A hd jel vetelere csak az lcd es a plazma tv-k kepesek.Az x-360 es a ps3 erre teremtetett.
A procinak talan meg nincs baja,a hutes nem eleg.A ventillator fordulatszama alacsony.
Mikor vetted?
Bocs,de ennyire en sem mentem a melyere a dolgoknak,h az alaplap es a gyartasi szam alapjan analizaljak. :-)
De ha jol emlekszem a 2008 elotti gepek meg a regi hutessel jottek ki.En ahogy megvettem,azonnal vittem emeltetni.De a 3 piros led az a "piros halal" az 100%,ezt azonnal elmondtak,mikor racsaptam!Es gyari hiba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!