Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A fejhallgatómból furcsa hang...

A fejhallgatómból furcsa hang jön ki amikor nem hallgatok rajta semmit. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Most vettem egy új fülest (AKG K512 azthiszem). Néha recseg egy kicsit, és ha nem szól rajta semmi akkor ilyen fura sistergő hangot ad ki. Ha lenémítom abbahagyja. A mély hangok sem túl erősek, kicsit gagyi a hangzása pedig ez egy jó fejhallgató úgy tudom. Hangkártya drivert frissitettem, nem lett jobb.
2010. jún. 17. 14:43
 1/7 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__9..

Ez nem te voltál? Mindegy olvasd el a választ.

2010. jún. 17. 16:15
 2/7 A kérdező kommentje:
De én voltam de most nem a hangminőséggel van a gond, hanem zúg mikor nem megy semmi. Fura halk sípoló hangot ad ki, mintha magas frekvencia szólna.
2010. jún. 17. 17:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Oksa leírom mégegyszer.

Sz@r gagyi filléres integrált hangkártyák vannak. Ahogy változik a gép teljesítménye úgy változhat a generált zaj is. Sajnos mivel a fejhallgatód jó minőségű ezért ezt a fehérzajt megszólaltatja és hallod. Nem tehetsz semmit ellene, hacsak nem vagy képes az integrált eszközt kideriválni a helyéről vagy a tápot lecserélni valami szűrtre. De ezt leírtam a másik kérdésedben is.

2010. jún. 17. 21:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Lósz@rt sem értek abból amit irsz, de mindegy. :)
2010. jún. 17. 23:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Az UFOk próbálnak üzenni.
2010. jún. 20. 00:57
 6/7 BlacktigerXXX ***** válasza:
Vegyél normális hangkártyát is.
2010. jún. 20. 04:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Gagyi a hangkártyád. Vegyél egy normálisat. Ha volt pénzed AKG-ra, akkor lesz pénzed hangkarira is.
2010. jún. 20. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!