Nányi91 kérdése:

Hogyan telepitek win7et?

Figyelt kérdés
Dell vostro 3558 laptopra szeretnek win7et felrakni USBrol a gepen levo ubuntu 14 helyére. Csakhogy nem tudom megváltoztatni a boot ordert. Valaki le tudna irni fogyatekosoknak is ertheto pontossággal onnantól hogy bedugom az usbt mit kell csinálnom?

2016. nov. 27. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Ha a pendrive bootolható meghajtóra van formázva, és nem csak rámásolva vannak rá a win7 filejai, akkor elméletileg semmit nem kell csinálnod. Természetesen a BIOS-ban engedélyezni kell az usb ről való bootolást.
2016. nov. 27. 17:32
 2/5 Tom Benko ***** válasza:
BIOS menüt előszeded, kiiktatod a Secure Bootot, aztán lehet mókolni. Bár nem értem, minek.
2016. nov. 28. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:
42%
A "fogyatékosokat" arra is kell talán emlékeztetni, hogy a korábbi operációs rendszerről a lényeges fájlokat telepítés előtt (IS) mindig mentsék el, mert adatvesztés lehet a vége, ami olykor nem olyan mókás dolog.
2016. nov. 28. 20:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Az volt a baj, hogy átállítottam a boot orderdt biosban, de ugyanúgy a linux indult el. Ha újra beléptem a bios-ba az erdeti boot ordert láttam. Később azonban észrevettem, hogy a dellnek van egy sima "boot options" menüje is, F12-re jön elő, a bios-ba se kell belépni. Ott egyszerűen kiválasztottam az usb-t és csókolom.
2016. dec. 12. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, én már nem telepítek többé winfost. Húsz év épp elég volt belőle. Tedd be a pendrivot vagy lemezt aztán majd lesz valami,ha mégsem akkor a Microsoft majd segíteni fog. Gondolom licencelt.
2017. jan. 31. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!