Ps3 ki van flashelve, játékot, h telepítek rá?
Eddig eljutottam odáig, hogy rajta van a multiman program, és, hogy usb-re stb.re teszem rá a fájlt, igen ám, de sok helyen írják, h crackelni kell stb. Itt szimplán rá teszem az usb-re a "gamez" mappába a fájl és telepítem a multimanba és már fut is?
Választ előre is köszönöm! Egy új ps3 tulajdonos leányzó :D
Miért kerülnéd ftp? Azzal a legeszerűbb... [ps3ra blackbox pcre meg total commander]
Btw nem kell crackelni...hülyeség...
Max a Psn játékokhoz kell a fix... [de azt legtöbbször azzal együtt töltik fel szal semmi gond]
Ami esetleg fontos, hogy mindig a legfrissebb cfw legyen fent... [Mondjuk rogero 4.55]
Ez lemaradt
"mappába a fájl és telepítem a multimanba és már fut is?"
Átmásolod rá a cuccost Games/Gamez mappába megnyitod a multimanust kiválasztod a játékot, majd visszadob xmb-be és onnan indítod...
Eddigi helyzetem az, hogy már fenn van a játék a gamez mappában a multimanban, telepítve van. Megjelenik a multimanban mint, ahol az összes többi játék, azonban nem indul el, teljes sötétség a képernyő.
És természetesen köszönöm, hogy írtál, de sajnos nem tudom, h kell az ftps részét használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!