Ha nem vagyok megelégedve a TV-vel akkor visszavihetem 3 napon belül és visszaadják az árát a Tescoban?
Egy Led TV-ről lenne szó, amit 2 napja vásároltam, viszont nem tudom kihasználni a HD részét, hisz amikor rákötöm a HD-s mediaboxra, akkor próbál csatlakozni de nem sikerül,csak szakadozó hangokat ad ki az épp aktuális műsorból és képet nem ad, illetve amikor csatornát váltok ,van hogy néha 1-2 mp-ig csúszik a kép,illetve amikor odakapcsol kissé beremeg szintén 1-2 mpig. Szerintem ezek nem normális dolgok egy Full HD-s TVnél de lehet, hogy Én tévedek.. mindennel próbálkoztam az elmúlt 2 napban de semmi sem segített, arról ne is beszéljük hogy borzasztó a képminőség..a régi doboz tv-nek sokkal tisztább képe van..de ez gondolom mellékes. Van itthon másik HD tv,az egy szó nélkül tud csatlakozni a mediaboxhoz és jó képe van.
Mivel egy akció alkalmával vásároltam, ezért nem tudom hogy tudják-e cserélni,vagy visszaadják az árát,vagy le kell-e vásárolnom kötelezően?Mire számítsak? Őszintén szólva a pénzt szeretném mindenképpen visszakapni, ez lehetséges-e? TESCO-ról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!