Csöves rádió javíttatása hol?
Figyelt kérdés
Azért ide teszem a kérdést, mert van egy Orion-22 csöves rádió, amit úgymond csöves erősítőként használok a géphez. Sajnos 2 napja elkussolt, csak halkan búg, nem csinál semmit.
Nagyon szép hangja volt (pedig 1938ban gyártották!) az eredeti hangszóróval! 15 éve került hozzám, akkor (ma már sajnos nem élő) idős rokonom, aki rádióműszerész volt, feljavította. Túlélte a II. világháborút, 56-ot, de egy fél másodperces áramszünet elvitte...
2016-ban HOL javítanak ilyen készüléket?
2016. nov. 15. 21:54
1/5 3 napos mákos lecsó válasza:
2/5 anonim válasza:
Egy normális nyugdíjas elektroműszerész valószínűleg megtudná csinálni csak nehéz ilyet találni.Volt egy ismerősöm aki ilyennel foglalkozott még 2-3 éve ,de sajnos abba hagyta ,nekem egy 30 éves funai tv-t és egy 40 éves videoton rádióerősítőt javított meg.Esetleg a hobbielektronika.hu oldal fórumán érdeklődj hátha találsz ott valakit aki tud neked segíteni.
3/5 nontau válasza:
Meg tudom javítani Neked a készüléket, még elektron csöveim is vannak, 30 éve foglalkozom rádió javítással mára már természetesen csak hobbi lett ez az elfoglaltság. Ha tudok segíteni valahogy vegyük fel a kapcsolatot, Budapesten a 16 kerületben vagyok.
4/5 anonim válasza:
Kuldd el a #3-asnak az 1938-as radiodat postan, soha nem fogod latni. Max az ebayen 1000 dollarert :-D
5/5 nontau válasza:
Hol van a "beteg" rádió, azaz hol laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!