Milyen TV-t vegyek?

Figyelt kérdés

Kritériumok:

- falra szerelhető legyen

- 40-es legyen minimum

- rá tudjam kötni a számítógépet, hogy hogy tudjam nézni róla a filmjeimet vagy mozicsillagról pl. stb...

- FULL HD

- olyan 110.000 Ft-ig

Én ezt néztem ki: [link]

DLNA és PVR nincs benne de az nem gátolja, hogy tudjam nézni filmjeimet Pendrive-ról vagy akár neten és rákötve tv-re a gépet...

2016. nov. 9. 15:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Toshiba tv-k nagyon jók, főleg ha nem kell 3D meg wifi meg minden hülyeség bele. A képe egyértelműen szebb mint a samsungoké, optikai hangkimenetes, könnyű kezelhetőségű, és szinte soha nem romlik el. 14 Toshiba tv-t birtokolok, 1-6 év közöttiek, több méretben, HD ready és FHD, egyiket se kellet még szervízbe vinni. Amit ajánlok még az Panasonic és Sharp, a samu-lg vonalat én hanyagolom, nem az a szint mint a fentiek.
2016. nov. 11. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!