Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS4/Xbox One-t megéri még...

PS4/Xbox One-t megéri még venni? Mikor jön a következő generáció? 60 fps-ben mennek a játékok?

Figyelt kérdés
Főképp FIfa 17,assassin syncdicate, red dead(majd) játszanék. Ezek a játékok mennek 60 fps-ben? És ha csak 500 gb-osat veszek akkor max 7 játék elférne rajta? Láttam hogy egész jól megy a használt játékok szóval nyílván cserélgetném őket. Használt konzolt megéri venni? Természetesen rendes játékbolt-ból. PL konzolvilág.

2016. nov. 2. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
A következő generáció miatt ne fájjon a fejed. Nekem ps3-am van, és a mai napig játszok vele. A ps4 is ilyen kategória. Ha kijön a következő generáció, arra valószínűleg úgysem portolják a fifa17-et, szoval mindenképpen megéri szerintem.
2016. nov. 2. 20:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Idén játszanék a fifa 17-el. aztán a 18-al. ugyan így az assassinnel. ha jön a következő és tetszik akkor azzal játszanék.
2016. nov. 2. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
30 FPS csak
2016. nov. 2. 21:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Én a helyedben megvárnám, amíg kijön a PS4 Pro (jövő héten) és/vagy jövőre a Project Scorpio. Ezek már, ha minden igaz 60 FPS-sel fogják futtatni a játékokat (a mostani PS4/Xbox One gépek inkább 30 körül mozognak), ráadásul ha 4K-képes TV-d van, akkor egyes játékokat már 4K felbontással is játszhatsz!

Hogy a játékok elférnek-e egy 500 gigás merevlemezen, az függ attól is, hogy lemezesen veszed vagy digitálisan. De mivel írtad, hogy használt játékban gondolkodsz, ezért azt mondom, igen, szerintem egy 5-7 játék biztos elfér a HDD-n, ha lemezesen van meg.

Használt konzoloknál nagyon változó eredmények vannak, én tudok olyanról, aki használtan egy nagy konzolbolttól vett még anno PSP-t és rá pár hónapra megadta magát. Én meg egy magánszemélytől vettem anno szintén egy PSP-t és a mai napig tökéletes, ráadásul amikor átvettem, akkor is azt hittem, hogy új gépet veszek, annyira makulátlan volt.

Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy jól válogasd meg, kitől veszel gépet és lehetőleg olyan helytől/személytől vásárolj, aki megbízható és garanciát is ad rá.

2016. nov. 2. 22:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy most jön ki a PRO de nincs annyi pénzem, hogy 150 ezerért vegyek. Azért gondoltam a használtra, mert ha egy 576/konzolvilág vissza vesz 1 konzolt, azt csak akkor veszi vissza ha tényleg semmi baja. Aztán add rá 3-6 hónap garanciát. Akkor meg minek fizessek + 20 ezret, ha használtan is jó.
2016. nov. 2. 22:54
 6/8 A kérdező kommentje:
Szóval 30 fps. Akkor ez nem játék függő igaz? Mert youtube-on találtam videoat az előbb felsorolt játékokról 60 fps-ben PS4-en. Akkor az mi?
2016. nov. 2. 22:55
 7/8 anonim ***** válasza:

A következő gen még egy darabig nem jön a PS4pro meg az Xbox Scorpio miatt. Valószínűleg ezek után már hibrid generációk lesznek, hogy ha kijön az új akkor majd mennek rajta az előzők is, de az új játékok persze jobbak lesznek és így fogják átszoktatni az embereket az újra. Az új gépeken a legtöbb játék 30fpsel megy. "Kisebb" játékok mint például sport ahol csak egy arénát kell megjeleníteni mehet hatvannal illetve egyes exkluzívok, vagy ahol megszokták az emberek és a sorozat védjegye (COD, BF)

Assassins Creedek mind 30fpsel mennek az tuti. Red dead is gyakorlatilag tuti annyival fog menni. A nagy nyitott világú játékoknál nagyon levenné a grafikát.

Xboxnál 500Gboson elfér 7 nagyobb (50GB) játék. Persze vannak már 80-100Gbosak is, de azért annyira nem probléma mert lehet rákötni utólag USBs HDDt.

2016. nov. 3. 13:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2016. nov. 3. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!