Érdemes beruházni egy előző generációs konzolra?
Ne ár alapján, hanem játékok szerint dönts.
Én Ps3-at azért választottam mert arra több olyan játék van ami engem érdekel... xboxra azok nem jelentek meg. Valamint van ps+ ami megéri. Az eredeti játékok sem olyan drágák ha neten veszed, én kb havi egyet veszek, bőven elég, mert 1 hónap alatt ki sem tudom játszani. Emellett ps+on "ingyen" is kapok jó párat.
Én is azért vettem csak ps3-at mert mert jobb exkluzív játékok vannak rá mint xboxra (disgaea részek/sengoku basara/one piece gamek (azért írtam ezeket hogy ne csapból jövő játékokat írjanak mindig)
----------------------------
"Mennyiért tudnám megvenni a konzolt,mennyiért tudnám megcsinálni hogy nem eredeti játékok futtatására is képes legyen stb"
Ps3om esetén 2 választásod van:
1. Használtan (újonnan már nem fogsz kapni [ezek a gépek nem romlanak szal no problem]) veszel ps3 cech-2xxx szériás gépet cfw-vel (így nem kell költened a downgrade-re sem rögtön vinni fog mindent.
[jah cfw esetén ps1 ps2 psp játékokat is rakhatsz rá]
Gépek árai olyan 40-60e között változnak attól is függ hogy mekkora a HDD a gépben vagy hogy mit ad hozzá...
2. Veszel újonnan superslim gépet olyan 65.000(4xxx széria) ha szerencséd van a boltban még 4.55 ofw alatt áll a gép és 30.000 Ft ért veszel bele cobra ode eszközt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!