Megéri még manapság egy 4. generációs ipod touch?
Mennyire lenne használható? Alkalmazások mennyire jók rá?(úgy tudom, hogy már nincs rá ios7)
25 ezerért!
Hát attól függ mire akarod használni:
Előre leszegezem hogy az IOS 7 nincs rá alkalmazások futnak rajta habár 1-2 most pont nem jut eszembe egy sem de van ami iPhone 4S, 5, 5S, 5C iPod 5g-n fut csak. Azzal természetesen számolnod kell hogy nem tudsz rajta netezni hacsak nincs a közelben wifi, így ha netánszükséged lenne valami fájlra, vagy email-re akkor azt csak olyan helyen tudod elérni ahol wifi is van. Habár mostanság már sok a wifi ami ingyenes is... A lényeg végülis az szerintem hogy 5g mivel az jóval erősebb nem annyire de erősebb tudja mit csinál a gép és még sokáig tudod használni mivel a teljesítménye nagyon is átlagon felüli. Azért ha tényleg csak ennyi a pénz ami van nem erőltetem de ha kicsit előre gondolkodsz a jövőbe nézd meg mik várhatók. Nemsokára lehet olyanok várhatók amiknek alapkövetelménye iPodon belül 5g lesz és ha netán kiadják a 6g-t aminek kicsi esélyét látom akkor is még erős lesz. 4S tudásával vetekszik. Most összerakom amit leírtam a fontosabbakat:
- 4. generációs iOS 6-al működik és nem fogják kiadni rá az iOS 7-et.
- Wifivel működik mind a kettő ez viszont nem jobb.
- Ereje vetekszik a 4S-el. Ami még mindig megfelelő
- Ára 50-60 ezer forint ami húzós viszont megéri szerintem.
Ha netán valami kérdésed van még PM-ben szívesen válaszolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!