Levan tiltva az ipadom mi a teendő?
Figyelt kérdés
Voltam olyan béna hogy elfelejtettem a kódomat az ipadomon és el is rontottam az összes lehetőséget. Tehát teljesen levan tiltva. Megpróbáltam újrarakni de mikor az ituneshoz szeretném csatlakoztatni mindig engedélyt próbál kérni az ipadom hogy "megbízik ebben a számítógépben?" De nemtudok semmit csinálni mivel levan tiltva és semmit nemenged ez által. Próbáltam a restoret is hogy kikapcsolom a keszuleket es a home gombot megnyomva csatlakoztatom de az itunesba végigmegy a csík és aztán megint csak engedelyt szeretne kérni amire megintcsak nemtudok mitcsinálni mert levan tiltva. A kérdésem azlenne hogy kilehet ezt a részét valahogy kerülni? Nagyon fontos lenne bármilyen megoldás érdekelne. Már abba is belenyugodtam hogy eltünnek az adataim mert szerencsere sokmindent lementettem a gépre ami élet-halál kérdés ezt megelőzőleg. Tehát tényleg bármilyen megoldás érdekelne csak tudjam használni mert mindent a ipadon csinalok kb es most megvagyok bénulva. Köszönöm előre is a segìtséget.2016. okt. 29. 15:27
11/16 A kérdező kommentje:
Tájékoztatnék mindenkit hogy a készülék nem lopott. Aki csak hasonlokat irna azzal nemsegít sokat. Tudom igazolni hogy az enyém megvan az összes papirom hozzá
2016. okt. 29. 15:55
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor a papirokkal beviszem szervizbe hatha segitenek
2016. okt. 29. 15:58
13/16 A kérdező kommentje:
Csak én aztnem értem hogy ha már egyszer szinkronizáltam egy géppel akkor miért ker engedelyt
2016. okt. 29. 16:00
14/16 anonim válasza:
Termékszámmal kopogtass az epülnél. Nahneg a papírokkal meg a szánombánommal. Talán feloldják.
15/16 anonim válasza:
itunes fiókot kér....
Azt valahogy számítógépről helyre tudod állítani,
másnem kéred apple supportot stb.
Amikor ez megvan, akkor megadsz egy olyan jelszót,
amit lehetőség szerint nem felejtesz el.
Bekapcsolod ipadot, engedélyezed neki a WIFIT és
ha adatkábbelel is össze van kötve, akkor minden
kérdésre a válasz az engedélyezés. Amikor eljusz
az itunes fiókig, megadod az email címet és a
jelszót, és onnantól működik a készülék.
16/16 A kérdező kommentje:
Tessék a probléma megoldva frissitettem az itunest amivel már szinkronizáltam előzőleg és felismerte. Azért köszönöm hogy sokan azt hitték lopott készülékről beszélünk. Persze megértem egyébként. Aki hibázott az énvoltam és szégyellem is. További szép napot mindenkinek és mégegyszer köszönöm mindenkinek a segítséget.
2016. okt. 29. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!