Levan tiltva az ipadom mi a teendő?
Figyelt kérdés
Voltam olyan béna hogy elfelejtettem a kódomat az ipadomon és el is rontottam az összes lehetőséget. Tehát teljesen levan tiltva. Megpróbáltam újrarakni de mikor az ituneshoz szeretném csatlakoztatni mindig engedélyt próbál kérni az ipadom hogy "megbízik ebben a számítógépben?" De nemtudok semmit csinálni mivel levan tiltva és semmit nemenged ez által. Próbáltam a restoret is hogy kikapcsolom a keszuleket es a home gombot megnyomva csatlakoztatom de az itunesba végigmegy a csík és aztán megint csak engedelyt szeretne kérni amire megintcsak nemtudok mitcsinálni mert levan tiltva. A kérdésem azlenne hogy kilehet ezt a részét valahogy kerülni? Nagyon fontos lenne bármilyen megoldás érdekelne. Már abba is belenyugodtam hogy eltünnek az adataim mert szerencsere sokmindent lementettem a gépre ami élet-halál kérdés ezt megelőzőleg. Tehát tényleg bármilyen megoldás érdekelne csak tudjam használni mert mindent a ipadon csinalok kb es most megvagyok bénulva. Köszönöm előre is a segìtséget.2016. okt. 29. 15:27
1/16 anonim válasza:
Felteszem a nap leghülyébb kérdését: miért felejtetted el a kódodat? Csaj vagy? Ha csaj vagy, akkor megbocsáthatóbb a dolog, bár úgy is elég durva.
2/16 A kérdező kommentje:
Ez történt mostmár nemlehet mit csinálni, valószinü máskor jobban odafigyelek, csak nemhittem volna hogy ilyen macera lessz ebből...
2016. okt. 29. 15:35
3/16 A kérdező kommentje:
Igazából úgy történt hogy nemrégen változtattam meg a kódomat és egy teljesen hasonlo kodot adtam meg az újnak es sokszor elrontottam de aztan mindig beirtam... aztan most valahogy belezavarodtam es voltam olyan balfsz hogy eztcsinaltam.. nemvagyok ra buszke de mostmar nemtudok mitcsinalni
2016. okt. 29. 15:39
4/16 anonim válasza:
Ez nem macera, cimbora. Bedobhatod a gépedet a Tescoba, az elektromos hulladék gyűjtőbe.
5/16 vfrtom válasza:
Szóval loptad, aha. Vidd vissza a tulajnak, hogy megtaláltad. Kezdjen vele valamit
6/16 A kérdező kommentje:
Azert nem létezik hogy emiatt kikéne dobjak egy 100ezres keszüléket. Kell lennie megoldásnak csak nemtudom mi az. Arra számítottam itt segítséget kaphatok.
2016. okt. 29. 15:49
7/16 anonim válasza:
Egy Apple üzletben "talán (!)" megcsinálják:D
Bár nem értem, hogy a p*csába lehet elfelejteni a jelszót?
Eskü, én egyszer felejtettem el a gépem jelszavát (na jó, igazából kétszer), és hát tanultam belőle!
tedd ezt te is!
8/16 A kérdező kommentje:
Megvan az összes papirom hozzá tudom igazolni hogy az én tulajdonom
2016. okt. 29. 15:50
10/16 anonim válasza:
Hát ha az összes papírod meg van, akkor a márkaszerviznél érdemes próbálkozni, bár megmondom őszintén, a letiltás pont azért lett kitalálva, hogy ha illetéktelen akar hozzáférni, akkor ne tudjon. Őszintén szólva a debil (<-- nagyon finoman fogalmaztam) felhasználók esetén nem tudom, mit lehet tenni!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!