Xbox one vagy PS4?
Páromnak venném karácsony környékén, akár használtan, ha garanciális/ép akkor nem számít, hogy használt :).
A kérdés nem az, hogy melyik a jobb, mert tudom, hogy nincs különbség teljesítményben.
Nem szeretném flashelni, chippelni xy, a kérdés lényege játékok terén melyik éri meg jobban?
Melyiknél vannak jobb áron a játékok, illetve az a bizonyos éves előfizetés amiről olvasgattam, melyikhez ad több ingyen játékot? :)
Illetve ez az ingyen játék letöltés pontosan hogyan van?
Köszönöm előre is :)
Koszonom a válaszokat :)
Akkor a 12/24 ingyen játék évente még van szabva, hogy mit tolthetsz le? Nem úgy, hogy pl engem erdekel a teszem azt walking dead játék és letoltom azt?
Vagy hogyisvanez? :)
Maguk a játékok ugyanannyiba kerülnek mindkét konzolon. A multiplayer előfizetés ami kötelező ha másokkal akarsz játszani a neten, kicsit máshogy működik. Xboxon kapsz hozzá 2 Xbox One és 2 Xbox 360 játékot (amik futnak Xbox Onen is tehát ott végül is 4et kapsz). Playstationon ha jól emlékszem 2 PS4, 2 PS3 és 2 PSVita játékot kapsz, de ezek csak azon a gépen mennek amire kiadták őket (ha olyan van hogy mondjuk PSVitára és PS4re is kijött valami akkor mindkettőt megkapod, de pl egy PS3 játék se fut PS4en). Röviden XBO tulajként 4 játékot kapsz fixen PS4 tulajként kettőt ha nincs más géped. Általánosan elmondható, hogy bár mindkét cég igyekszik olcsó vacak játékokat adni az Xboxos kínálat szinte mindig jobb.
Tehát havonta 4 illetve 2 játékot tölthetsz le. Ezeket a kiadók találják ki, tehát nem te választasz. Amit letöltöttél addig működik amíg előfizető vagy (de ha mondjuk abbahagyod és később előfizetsz akkor utána is meglesz nem veszik el végleg). Viszont visszafelé nem működik a dolog egy gépen sem, tehát amik idáig megjelentek ingyen, de nem töltötted le őket azt nem kapod már meg, csak onnantól kapsz játékot, hogy előfizettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!