Peti19910912 kérdése:
Vettem egy LG 49LF540V típusú Led tévét van egy Sony STR-DE345 típusú erősítő össze szeretném úgy kötni hogy a tv-t össze kötöm HDMI kábellel a laptoppal és működjön az erősítő. Úgy szól hogy csatornákat nézek de Hdmi-vel nem Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2016. okt. 27. 21:43
1/8 anonim válasza:
A számítógépről átmegy a hang a tévére a HDMI-n keresztül? A tévén van hang?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen van a Tv-n hang! Csak az erősítőn nincs arra gondoltam hogy a laptopot Jack dugóval össze kötöm az erősítővel hatha ugy jó ezt a variációt nem próbáltam! Ugy akartam h ne látszódjanak annyira a kábelek de ha igy jó lesz marad igy
2016. okt. 28. 10:06
3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos igy se sikerült most mar nem tudom
Mit tegyek ?!???
2016. okt. 28. 19:18
4/8 anonim válasza:
A gépen állítsd át a hangot hogy ne a HDMI-re hanem a jack-re küldje.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem es azt hol tudom at állítani ?!
2016. okt. 29. 04:28
6/8 A kérdező kommentje:
Meg néztem a beállításokat hangoknál ... tv nevét írja ki alatta h hangszórók .. ha le tiltom a tv-t akkor at ugrik hangszórókra de ugy se szól az erősítő tv-nél a tulajdonságokra megyek a hangon belül ott látom h oda van írva h hdmi de sehol se találom h a jack dugóra at váltsak ossze van dugva a laptop meg az erősítő vettem attalakitot h a 3,5mmes jacket 6,3assá alakítja es igy az erősítőnek a phones dugojaba be tudom dugni! De sehogy se akar meg szólalni csak mikor csatornát nézek de hdmin nem .. ?!?
2016. okt. 29. 05:18
7/8 anonim válasza:
"Meg néztem a beállításokat hangoknál ..."
A lejátszóeszköznél lehet kiválasztani. Mit használsz?
menj a beállításokban a hangeszközhöz, ott válts, az a biztos.
8/8 A kérdező kommentje:
Windows 10et es VLC playert használok! Akkor a lejátszón belül keressem akkor ?!? Mert en a tálcán ra mentem a hangszóró ikonra es ott a beállítások de ott nem találtam semmi ilyesmit ... akkor amúgy a jack dugós megoldással jónak kellene h legyen nem ??
2016. okt. 29. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!