Hogyha beaktiválom a live goldot amit vettem? Többit lent.

Figyelt kérdés
akkor, hogy kapom meg a havi ingyenes játékot és mikor ? A másik kérdésem pedig az hogy van ez az ea access egy pár játék melett irja hogy ingyenes ea accsessel. Ha én vennék ea access akkor azokat a játékokat ingyen megkapom vagy csak addig amig van ea access ?

2016. okt. 21. 15:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Gondolom Xbox Oneod van, mert csak azon van EA Access.

A goldos játékok a főképernyőről (HOME) a nagy játék ablakától jobbra találhatóak. Itt egy mintakép [link]

Ma már nem így néz ki a nagy képernyőtől jobbra a menü hanem két pici négyzettel kezdődik (games & apps és egy tippeket tartalmazó sáv), de a GOLD kép ott van jobbra ugyanúgy. Ha oda bemész akkor kicsit lejjebb kell görgetni és valami olyan rész van balra, hogy free games vagy games with gold. Ott látod amit éppen le lehet tölteni. Látod is az árukat alattuk, hogy FREE (ingyenes). Havonta 2 Xbox One és 2 Xbox 360 játék van amik futnak Oneon is. Nem egyszerre tölthetőek általában hanem mindegyik 2 hétig van fent úgyhogy érdemes néha visszanézni. Az ingyenes játékoktól jobbra akciók vannak, minden héten más amit olcsóbban lehet letölteni.

Az EA Access egy külön előfizetés, 5500Ft egy évre. Cserébe kapsz egy csomó játékot (mindig adnak hozzá újat) amivel ingyen játszhatsz amíg előfizető vagy és minden fizetős EA dolgot 10%al olcsóbban vehetsz meg. Szerintem nagyon megéri, már most ennyi játék van benne [link]

Egyébként a GOLD játékaiddal is csak addig játszhatsz amíg van gold előfizetésed.

2016. okt. 22. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!