Miért zúg a tv ha valami felirat van a tv-ben?
"váltsak HDMI-re?"
Ez kérdés? Nézz utána, mit tud a SCART, és mit tud a HDMI!?
Bazzz joember! Mit kotottel te ossze SCART-al?
Ne mondd hogy az uj LED TV egy analog tunerhez van kapcsolva mert en fogom a fejem a falba verni helyetted!
Szoval: mikor valtod a csatornakat melyik taviranyitot hasznalod? He?
Szoval a regi TV-knel es tunereknel a felirat azert zavart be mert egy felharmonikus ami a feliratbol jott athuzott az audio csatornara, egy rossz kozepfrekvencias szures miatt.
Milyen kapcsolatot használsz? Netes IPTV? Ott modem van, összekötve az elosztóval és scart kábellel a tv. NEM hdmi kábellel. KÉT távirányitó van, csatornaváltáshoz a modemét kell használni.
Egyedi műholdvevő? Erre készült set top box scart kábellel összekötve a tv-vel, műholdas antenna. KÉT távirányító van, a tv-jét használod.
Ugyanez az Mindigtv ingyenes, de hozzá készült set top box, antenna, scart kábel a tv-hez, két távirányító.
T-home Sat tv van, a csatornákat a beltéri egység távirányitóval váltom, de akkor a százlábu a hibás? (scart)
azért azzal kötöttem mert anno még nem nagyon volt HDMI , most meg nem vettem még, azt mondták amikor kötötték hogy jo a scart is..
hát scart ra már nem akarok azért akartam a HDMI-t de.. hiába álligatom ...
Kép beállítások
Nagy felbontású kimenet
Ha a vevőkészüléket egy HDMI bemenettel rendelkező FULL HD vagy HD
READY lapos képernyős televízióhoz csatlakoztatta, állítsa a HD kimenet
opciót IGEN-re.
1.
Nyomja meg a MENU gombot, válassza a STB beállítása opciót, majd
nyomja meg az OK gombot.
2.
Válassza a Kép beállítások opciót, majd nyomja meg az OK gombot.
A HD felbontás menüben válassza a kívánt felbontást (1080i vagy 720p)
Válassza ki az AUX SCART videó szabványt (kompozit vagy S-VIDEO).
Ha a dekóder HD kimenetét használja, az YPbPr letiltásra kerül.
Ha engedélyezi az YPbPr-t, az RGB kimenet a TV SCART csatlakozón
letiltásra kerül.
Az új beállítások megerősítéséhez nyomja meg az OK gombot. Nyomja meg
a Back gombot, hogy kilépjen a módosítások mentése nélkül. A menü képernyőből való kilépéshez nyomja meg az Exit gombot.
végigzongoráztam.. :( a kép szép jo de ép a tv2 röl az rtl rekapcsolnék akkor menü jön ki h 3 tv-n nem fér el.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!