David4s kérdése:
Windows 7 64bit-es op. Rendszer nem bootol mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
10 honapja vettem egy asztali gépet op. rendszer nélkül,tettem fel egyy windows 7 64bit-t,azota 2db hütöventit tettem bele plusz 2gb ddr3 as ramot.a héten feltelepitettem egy játékot ami háttér alkalmazásokat telepitett fel magának,azota folyton reklámok ugrálnak fel,avast sem talál semmit a google chromeban már az adblock se fogja meg ezeket az elöugró ablakokat,szoval egy uj win7-t probálok feltenni de nem sikerül.egy uj irót is tettem bele a biosban ez az elsödleges meghajto a vinyóban nincs jumper,és igysem bootol,probáltam win8-al is más win7-el is és semmi.A BIOSban kell esetleg kikapcsolni valami biztonsági opciot?#bootolás #Wndows7 64bit
2016. okt. 16. 13:32
1/2 anonim válasza:
Tehát akkor a rendszered megvan még, ha jól értelmezem a telepítést nem tudod elindítani.
A jelenlegi rendszeren ki lehet próbálni: Avast le--->Bitdenfender Free fel. Ccleaner használata és AdwCleaner futtatása
Jó eséllyel ezek megoldják a problémádat. Ha meg újra szeretnéd pakolni, akkor légy szíves írj valami hardver konfigot is, mert így nem tudom, hogy pontosan mi van.
2/2 A kérdező kommentje:
elöbb kiprobálom a progikat ha mégse müködik akkor marad a win7 telepités
2016. okt. 16. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!