Mióta feltelepítettem a windows 7 64 bitet (Ultimate sp 1) azóta a gépem az összes ramot kihasználja, akár csinálok valamit, akár nem. (Bővebben lent, képet mellékelek) Mi lehet a gond?
Link a képhez: [link]
Nincs vírus a gépen, csak ethernet driver van fent, és csak egy böngésző meg egy vírusirtó van letöltve.
Minden meghajtót leformáztam!
4 GB ramom van.
Egyszer már feltelepítettem ugyan ezt, másoknak jó a telepítő szóval azzal nem lehet gond. Viszont mikor feltelepítettem tegnap, akkor is ugyan ez a problémám volt, és akkor minden driver fent volt a gépen.
A folyamatoknál semmi nem használ ramot, ez itt a legnagyobb gond!
Windows update-et az előző telepítés után raktam fel, de most még azt sem. Tehát ezek kilőve :(
Szia.
Pedig nagy valószinűség szerint a Windows Update lesz a gond (ha nem virus - de ezt kizártad), mivel ezt nem kell telepíteni - igy ki sem hagyhatod - alapból benne van szinte minden windowsban, hanem inkább ki lehet kapcsolni, de a kikapcsolást is két helyen kell megtenni.
A folyamatoknál pediglen "A folyamatoknál semmi nem használ ramot" adódhat abból, hogy nincs bepipálva a "Összes Felhasználó folyamatainak megjelenitése". Kép: [link]
Nézd meg ezt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7..
Sok sikert.
Üdv.
Üdv! Köszönöm a rengeteg segítséget!!
Megpróbálkozom az utolsó ötletével :) hátha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!