Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy tudok szerződést bontani...

Hogy tudok szerződést bontani a T-mobile-al?

Figyelt kérdés
Sokszor van ,hogy durrog ,ugral a tv elmegy a kep ezzel egy idoben hangyas a kep ez minden nap alofordul es elegem van belole.Alairtam nyaron 2 evet de ez eleg indok lehet ahhoz ,hogy szerzodestbontsak? Mar hivtak oket a hiba miatt es irtak ,hogy modem hiba volt d ekijavitottak csak tudnam hogy ha ki sem jottek, mindegy.volt mar valaki igy ?

2016. okt. 16. 09:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egy zöld fény világít a modemen, jól látom? Akkor az nem jó, kettőnek kelle elől, egynek hátul.

Így kellene összekötni, hogy minden hibátlanul működjön.

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. okt. 17. 22:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha HDMI kábellel lenne összekötve, akkor a boxon kéken világítani a HD felirat melletti LED.

Szóval vagy nem HDMI kábellel van összekötve, vagy nem is a boxról megy az adás, hanem van egy külön koax kábel bedugva a TV-be amin viszont gyenge a jel.

Szerintem is fotózd le hogy mi mivel van összekötve.

2016. okt. 17. 23:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogyha ez valóban IPTV, akkor nem a Telekom szerelője rakta össze? Neki tudnia kellett, hogy HDMI nem ugyanaz, mint a scart kábel. Vagy a kérdező kihúzta a kábeleket és nem tudja, hová kellene ezeket visszatenni?
2016. okt. 17. 23:21
 14/14 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

[link]

na szoval igy van megoldva nalunk. ez igy nem az igazi akkor? en nem nyultam a tv-hez ugy van ahogy beszereltek.

2016. okt. 18. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!