Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy tudok szerződést bontani...

Hogy tudok szerződést bontani a T-mobile-al?

Figyelt kérdés
Sokszor van ,hogy durrog ,ugral a tv elmegy a kep ezzel egy idoben hangyas a kep ez minden nap alofordul es elegem van belole.Alairtam nyaron 2 evet de ez eleg indok lehet ahhoz ,hogy szerzodestbontsak? Mar hivtak oket a hiba miatt es irtak ,hogy modem hiba volt d ekijavitottak csak tudnam hogy ha ki sem jottek, mindegy.volt mar valaki igy ?

2016. okt. 16. 09:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Mi ez, IPTV? Nekem voltak vele gondjaim (fagyott, szétesett a kép stb.). Kivizsgálták, nem a tv, nem a router, nem a modem, nem a kábel: a kisközponti végpontban volt a hiba. Ezt javították, azóta rendben működik.

Hívd fel a 1412-t és az egyik menűpontban lesz az élő kapcsolat, ott jelentsd be, kérd a kivizsgálását.

2016. okt. 16. 13:33
 2/14 A kérdező kommentje:

h.lyen hangzik de nem tudom mi az az iptv.utanaolvastam de igysem ertem igazan.

Lehet venni online filmeket igen meg jon hdn is van boxunk is.Azt irtak sms-ben ,hog yelharitottak a hibat de ma reggel megint durrogott meg hangyas volt , idegesito.

2016. okt. 16. 17:16
 3/14 anonim ***** válasza:

Hangyás? Tehát analóg adás? Akkor minek box? Vagy digitális adás? Akkor hogy lehet hangyás?

Szóval sok az ellentmondás. Sajnos így távolról nehéz segíteni. Hívd fel a 1412-t, érthetően mond el mi a probléma, és kérd hogy küldjenek ki egy szerelőt, aki átnézi a dolgokat.

2016. okt. 16. 21:58
 4/14 A kérdező kommentje:
Van box ennyire tirpak azert nem vagyok :) es igen amikor durrog a tv meg igy szaggat akkor hangyas a kep. Ne kerdezd hogy lehet fogalmam sincsen. Holnap felhivom oket kosz a segitseget
2016. okt. 16. 23:02
 5/14 anonim ***** válasza:

Vezetékes internet, telefon és digitális tv: ez utóbbi az IPTV. Kábeltévé, de netes, wifirouterrel és modemmel van összekötve.

Szerintem valami digitális antennával működő ingyenes Mindigtv 8 adóról lehet szó, gyenge az antenna, erősítővel biztosan jobb lenne. Vagy másik set top box-szal.

2016. okt. 17. 19:10
 6/14 A kérdező kommentje:

Akkor iptv-m van mert minden van csak telefont nem kertem.

Fel is vettem telefonnal mit produkal a tv csinaltam kepet us nezzetek meg [link]

2016. okt. 17. 20:13
 7/14 anonim ***** válasza:

Igen, ez IPTV, látom a boxot.

Milyen kábellel van összekötve a box meg a TV?

2016. okt. 17. 20:46
 8/14 A kérdező kommentje:
hdmi kábellal.
2016. okt. 17. 20:58
 9/14 anonim ***** válasza:

Nálam (Telekom IPTV) a tv és a modem van összekötve scart kábellel (az a mindkét végén szélesfejű kábel az). És a modem van összekötve a wifirouterral.

A wifirouterre van csatlakoztatva a saját áramforrása, a telefonkábel (két ága), valamint a modem kábele és az internet ethernet kábele.

Nem jól van összerakva a tied, te magad kapcsoltad össze, vagy a szerelő?

2016. okt. 17. 22:18
 10/14 anonim ***** válasza:

Fotózd le az eszközöket közelről és töltsd fel.

Milyen típusú a wifirouter? Nekem cserélték, két éves volt már is hibás.

Ez a scart kábel. Nekem már megvolt, mert a műholdas set top boxhoz is kellett.

[link]

2016. okt. 17. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!