Érdemes smart tv-t venni?
Azt tudom, hogy lehet rajta youtube-ot nézni ami tényleg jól megy, de a többi állítólagos funkció nem tudom mennyire müködik. Én két dolgra szeretném használni: online szeretnék nézni rajta sorozatokat pl. Nezzsorosatokat, jobbmintatv, indavideo, rtl moston a x factor:P stb.
A számítógépemre letöltött filmeket, sorozatokat szeretném a tv-n nézni.
Hallottam olyat, hogy lehet online tv-t nézni,de azt nem tudom micsoda és hogy megy.
Ill. Lehet-e billentyüzetet csatlakoztatni a tv-hez, mert azt tudom, hogy távirányítóval idegölő írni :D
És még azt szeretném kérdezni, hogy milyen tv-t érdemes venni ahhoz, hogy ezek a funkciók jól müködjenek:)
Köszi!!!
Nem nem érdemes.
Sokkal szegényesebb a smart tartalom, mint bármilyen mobil eszközön.
Én Google Chromecastot használok az átvitelhez. Az asztali böngésző képét vagy a mobilom egyes applikációit (pl Youtube) önállóan kezeli, de akár tükrözni is lehet a mobil képét (ekkor persze gyengébb a minőség).
Full HD TV-t vegyél mindenféle csiribiri nélkül. Vagy ha van zseton, akkor UHD-t a sallang nélkül. Bár UHD-n nem lesz jobb a PAX TV, szóval ha nincs hozzá megfelelő tartalom, akkor csak kidobtad a pénzt az ablakon. De egy Full HD átlag felhasználásra bőven elég, annak kell az UHD, akinek nem elég az 1920 × 1080-as felbontás, és 3840 × 2160-ra akar élvezkedni.
Azért egy "okos" Tvének is megvannak az előnyei.. pl én kihasználom...
Okoss telefonról pillanatok alatt átküldöm TV-re a Youtube-t, közben telefonon keresgélek a videók között, a telefonon lévő képeket megosztom a TV-én kábel nélkül, a PC és a Tv össze van kötve megint csak kábel nélkül.. TV-én látom az összes videó file-t, ami a vinyón van... stb.. én nagyon szeretem ezeket a funkciókat
Köszi a válaszokat!!
Igen utolsó, ezzel én is szembesültem, elmentem a Media Marktba és minden tuti tv már alapból smart volt, úgyhogy végülis tárgytalan a dolog ha új tv-t akarok venni.
:)
Azért nem csak Media Markt van. :) Van ám sok fórum a neten, lehet egy kicsit bogarászni, hogy tényleg azt vedd, amire szükséged van, és ne az első szembejövő TV-t vedd meg. Bár így is lehet, de én jobb szeretek egy kicsit informálódni, mintsem az első boltban megvenni az első bármit.
Például:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!