Érdemes smart tv-t venni?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy lehet rajta youtube-ot nézni ami tényleg jól megy, de a többi állítólagos funkció nem tudom mennyire müködik. Én két dolgra szeretném használni: online szeretnék nézni rajta sorozatokat pl. Nezzsorosatokat, jobbmintatv, indavideo, rtl moston a x factor:P stb.

A számítógépemre letöltött filmeket, sorozatokat szeretném a tv-n nézni.

Hallottam olyat, hogy lehet online tv-t nézni,de azt nem tudom micsoda és hogy megy.

Ill. Lehet-e billentyüzetet csatlakoztatni a tv-hez, mert azt tudom, hogy távirányítóval idegölő írni :D

És még azt szeretném kérdezni, hogy milyen tv-t érdemes venni ahhoz, hogy ezek a funkciók jól müködjenek:)

Köszi!!!

2016. okt. 13. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Online filmeket felejtsd el smart tv-én.. nem megy.. a tö
2016. okt. 13. 14:06
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Hello , nekem van egy tvm. Nekem az elsodleges szempont a nagysaga volt. Egy gyonyoru lg tv 138 centis. 100 ezer volt es nekem a smart tv azert nagyon felesleges mert van xboxone unk ami osszeadva azert olcsobbra jon ki mint a smart tv es sokkal jobbis. Minden van. Netflix youtube akkor persze jatekok, internet , sokkal jobban emg eri egy xboxone es egy sima tv mint a smart
2016. okt. 13. 14:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem nem érdemes.

Sokkal szegényesebb a smart tartalom, mint bármilyen mobil eszközön.

Én Google Chromecastot használok az átvitelhez. Az asztali böngésző képét vagy a mobilom egyes applikációit (pl Youtube) önállóan kezeli, de akár tükrözni is lehet a mobil képét (ekkor persze gyengébb a minőség).

2016. okt. 13. 14:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor inkább vennék olcsóbb tv-t vagy nagyobbat, szebb képpel.
2016. okt. 13. 14:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Full HD TV-t vegyél mindenféle csiribiri nélkül. Vagy ha van zseton, akkor UHD-t a sallang nélkül. Bár UHD-n nem lesz jobb a PAX TV, szóval ha nincs hozzá megfelelő tartalom, akkor csak kidobtad a pénzt az ablakon. De egy Full HD átlag felhasználásra bőven elég, annak kell az UHD, akinek nem elég az 1920 × 1080-as felbontás, és 3840 × 2160-ra akar élvezkedni.

[link]

2016. okt. 13. 16:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért egy "okos" Tvének is megvannak az előnyei.. pl én kihasználom...

Okoss telefonról pillanatok alatt átküldöm TV-re a Youtube-t, közben telefonon keresgélek a videók között, a telefonon lévő képeket megosztom a TV-én kábel nélkül, a PC és a Tv össze van kötve megint csak kábel nélkül.. TV-én látom az összes videó file-t, ami a vinyón van... stb.. én nagyon szeretem ezeket a funkciókat

2016. okt. 13. 17:45
 7/9 Osynho ***** válasza:
100%
Ez nem úgy működik, hogy ha nincs szükséged a smart funkciókra, veszel egy "buta" készüléket jó képminőséggel. A gyártók a jobb tv-kbe beépítik a smart rendszerüket, ezzel is minél több mindent eladva a vásárlónak. Tehát, ha jobb képminőségre vágysz, megveszed a smartot. Nekem is okos a tv-m, de a youtube-on kívül mást nem használok belőle, Raspberry Pi2 a forrás.
2016. okt. 14. 10:14
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!

Igen utolsó, ezzel én is szembesültem, elmentem a Media Marktba és minden tuti tv már alapból smart volt, úgyhogy végülis tárgytalan a dolog ha új tv-t akarok venni.

:)

2016. okt. 14. 10:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért nem csak Media Markt van. :) Van ám sok fórum a neten, lehet egy kicsit bogarászni, hogy tényleg azt vedd, amire szükséged van, és ne az első szembejövő TV-t vedd meg. Bár így is lehet, de én jobb szeretek egy kicsit informálódni, mintsem az első boltban megvenni az első bármit.

Például:

[link]

2016. okt. 14. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!