Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Elektromos gitár+ tartozékok....

Thuesday kérdése:

Elektromos gitár+ tartozékok. Honnan éri meg rendelni?

Figyelt kérdés

A jófogást ajánlották de nem vagyok teljesen biztos, hogy használtan megérné-e... akiknek van tapasztalata segítsen!😢

Elõre köszönöm!

2016. okt. 12. 16:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ne itt fényezd a hobbioldalad te retek
2016. okt. 14. 22:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Most tényleg ennyire a szívedre vetted, hogy törölték a fendermatricás herlibentonodat? :)
2016. okt. 14. 22:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát éppen te élsz ezekből a gityókból nem én és te adod el minőségi német cuccként 20-30 ezres felárral. Persze gari az nincs rá mert "magán értékesítés". Kíváncsi lennék ha a navnál jelezném ezt a gyanús tevékenységet mit szólnának hozzá.
2016. okt. 14. 22:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Rosszul gondolod, én egész másból élek. Az általad emlegetett Kala pedig egy kereskedő, én se vagyok oda a portékáiért, de ha nézelődök, automatikusan szűröm az új cuccokat, így számomra nem sok vizet zavar. Ahogy az sem, ha 1-2 használt holmiját is hirdeti ugyanott magánszemélyként.

Meg kell tanulnod néhány keresőfunkció használatát, ha pedig eladni szeretnél, akkor összehozni egy normális hirdetést, és talán akkor nem leszel ennyire frusztrált.

2016. okt. 14. 23:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó hogy nem tudom szűrni az oldalszerkesztők sz@rjait hanem a hozzáállásuk ami miatt inkább kerülöm az oldalt. Lehúzós férgek. Ha meg valaki fel akarja rakni használta reális áron amit ők árulnak indoklás nélkül ban.
2016. okt. 15. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!