Thuesday kérdése:
Elektromos gitár+ tartozékok. Honnan éri meg rendelni?
Figyelt kérdés
A jófogást ajánlották de nem vagyok teljesen biztos, hogy használtan megérné-e... akiknek van tapasztalata segítsen!😢
Elõre köszönöm!
2016. okt. 12. 16:54
11/15 anonim válasza:
ne itt fényezd a hobbioldalad te retek
12/15 anonim válasza:
Most tényleg ennyire a szívedre vetted, hogy törölték a fendermatricás herlibentonodat? :)
13/15 anonim válasza:
Hát éppen te élsz ezekből a gityókból nem én és te adod el minőségi német cuccként 20-30 ezres felárral. Persze gari az nincs rá mert "magán értékesítés". Kíváncsi lennék ha a navnál jelezném ezt a gyanús tevékenységet mit szólnának hozzá.
14/15 anonim válasza:
Rosszul gondolod, én egész másból élek. Az általad emlegetett Kala pedig egy kereskedő, én se vagyok oda a portékáiért, de ha nézelődök, automatikusan szűröm az új cuccokat, így számomra nem sok vizet zavar. Ahogy az sem, ha 1-2 használt holmiját is hirdeti ugyanott magánszemélyként.
Meg kell tanulnod néhány keresőfunkció használatát, ha pedig eladni szeretnél, akkor összehozni egy normális hirdetést, és talán akkor nem leszel ennyire frusztrált.
15/15 anonim válasza:
Nem arról van szó hogy nem tudom szűrni az oldalszerkesztők sz@rjait hanem a hozzáállásuk ami miatt inkább kerülöm az oldalt. Lehúzós férgek. Ha meg valaki fel akarja rakni használta reális áron amit ők árulnak indoklás nélkül ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!