Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Elektromos gitár+ tartozékok....

Thuesday kérdése:

Elektromos gitár+ tartozékok. Honnan éri meg rendelni?

Figyelt kérdés

A jófogást ajánlották de nem vagyok teljesen biztos, hogy használtan megérné-e... akiknek van tapasztalata segítsen!😢

Elõre köszönöm!

2016. okt. 12. 16:54
1 2
 1/15 Bferike ***** válasza:

Csak így èri még !

A használt hangszer nem olyan mint egy használt kocsi, ha valami látható probléma van akkor azt laikuskènt is láthatod.

Viszont egy használt hangszer az új árnál legalább 30% olcsóbbról indul, ha nem felèről.

Kèt dolgot kell tudnod magadról:

1. Milyen kezes vagy ?

2. Milyen zenèt akarsz majd játszani ?

Kezdőként sosem érdemes túl drága, vagy különleges hangszert venni,mert friss jogaival sem ülünk egy Ferrariba.(de Trabantba se).

2016. okt. 12. 17:38
 2/15 anonim ***** válasza:
Jófogáson, Vaterán is lehet találni, a GSFanatic meg kifejezetten hangszeres oldal.
2016. okt. 12. 19:40
 3/15 anonim ***** válasza:
gsfanaticot kerülném. Az oldal csak arra van hogy a szerkesztők meg a spanjaik elsózhassák a kínai szarjaikat pofátlan felárral.
2016. okt. 13. 21:27
 4/15 anonim ***** válasza:
A GS fórumokon aktív törzsgárda jelentős hányada valóban rohadtul ellenszenves, de azért lássuk be, sokezer regisztrált tag van, akik használják az oldal apróhirdetési funkcióját, ami a legjelentősebb hazai lehetőség annak, aki eladni-venni szeretne. Sokszor kifejezetten jó vételeket lehet kifogni.
2016. okt. 13. 21:39
 5/15 anonim ***** válasza:
ha valaki olyan cuccot árul amit az oldal szerkesztői vagy haverjaik és nem pofátlan áron akkor annak a hirdetéseitazonnal törlik. Jófogáson azért ilyen nincs és ott is rengeteg cucc van.
2016. okt. 13. 22:25
 6/15 A kérdező kommentje:
Az elsõhöz: bal kezes vagyok és nem kötõdnék mûfajhoz sem annyira
2016. okt. 14. 07:04
 7/15 anonim ***** válasza:
A hamisitvanyokat, rossz kategoriaban hirdetetteket, nem sajat keppel hirdetetteket torlik. Nem olyan bonyolult feladni egy szabalyos hirdetest, sokunknak sikerulni is szokott.
2016. okt. 14. 11:27
 8/15 Bferike ***** válasza:
A Hangmester.hu-n van egy külön fórum topik balkezes gitároknak. Ott is körül nézhetsz, az említetteken kívül. Ott egy Birta Miki nevű ember a legaktívabb ő mindent tudhat ebben a témában.
2016. okt. 14. 18:15
 9/15 anonim ***** válasza:

köszönjük a napi gsfosatik reklámot kala húzd le magad

2016. okt. 14. 19:58
 10/15 anonim ***** válasza:
A 30ezer felhasználó közül nyilván én vagyok kala, hülyegyerek. :) A többi 29.999 meg a spanom, nekem jattolnak, ha eladnak valamit. De tőlem mindenki ott vásárol, ahol akar, csak gondoltam, megemlítem a legnagyobb hazai hangszerbazárt.
2016. okt. 14. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!