Ha a pc-re rákötött aktív sztereo hangfalpár mellé bekötök egy mélyet is akkor az úgy jól szólna-e?
Mihez képest ront? Egy Accuphase aktív keresztváltóhoz? Igen, ahhoz képest igen. De ez az ára, hogy működjön.
Valahogy meg kell oldanod a frekvenciák osztását és a tartományok jelszintjeinek összehozását. A 4.0 ötleted élőben kellene kipróbálnod, lehet jó. Tudsz kölcsön kérni egy aktív subot?
#7 voltam
sajnos nem tudok kölcsönkérni, de lehet az lesz a legjobb, ha olyan sub-ot veszek amin van kimenet...
tudnál írni azon a 2 sub-on kívül még? vagy hogyan keressek rá? :D használtan venném (garanciával) azonban ilyen feltételekkel nem találtam megfelelő árban egyikből sem... az a jamo 30.000 lett volna használtan több mint 1 év garival (újonnan kb. 45e) de az ugye mégsem igazán jó nekem.
valami > semmi
Azaz a valami mindig csinál valamit, jelen esetben ront a hangon, ahhoz képest, mintha nem lenne. Ez az ára, hogy legyen sub. Más kérdés, hogy a Solo 6C nem az a színvonal, ahol e miatt kellene aggódni. (Sokan a minimalizmust kimaxolták SE csöves erősítővel és egyutas hangsugárzóval. https://www.youtube.com/watch?v=6j5_cpkpBk4)
Sub-ot meg úgy kell keresni, hogy megnézed a fotóján, van rajta egyáltalán line szintű ki- és bemenet, majd meg kell nézni a leírásában, hogy is működik. Azt hiszem, én csak a már írtaknál drágább subokat tudok. De nem ez lenne a cél.
Amúgy ezt látom most használtan jó vételnek: [link]
értem. Azt sejtettem, hogy ezen a szinten nincs jelentősége, csak megerősítést kértem :)
Újat nézve a thonet & vander sw10 -t láttam eddig a legolcsóbbnak (amik rendelkeznek kimenettel) de arra sincs jelenleg pénzem... no de használtan biztosan találok valamit, akár jobbat is, meg amit linkeltél az is elég jó vétel lenne, csak arra akkor még gyűjtenem kell egy kicsit.
Az pedig mit jelent, hogy hogy működik? ha van rajt kimenet, akkor az még hogyan működhet, ha nem úgy, hogy a 2.0 felé küldi a hangot? Bocsi, de annyira nem vagyok jártas ebben, kezdő vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!