Msebi06 kérdése:

Melyik tabletet vegyem?

Figyelt kérdés

Elsősorban játékra, netezésre kell a tablet. A mérete annyira nem számít, akksi jól bírja, szép képe legyen, és menjenek rajta a játékok, ne kelljen 1-2 éven belül már újat vennem.

Ezt a két készüléket néztem ki:

[link]

[link]

Elég nekem az olcsóbbik, vagy kell ehhez az erősebb, drágább gép? Esetleg másik ajánlat?

Leginkább attól tartok, hogy nem lesz elég az 1GB RAM az androidnak.

2016. szept. 24. 16:18
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Jó, akkor majd ha felébredtél az álmodozásból szólj, mert az igényeid kicsit nem találtkoztak az árkategóriával...
2016. szept. 24. 16:22
 2/10 anonim ***** válasza:

Parancsolj!

Ezzel elsősorban annyit játszhatsz amennyi jól esik

[link]

2016. szept. 24. 17:54
 3/10 A kérdező kommentje:

Vagy én írtam rosszul valamit, vagy ti értettétek félre.

Unokatesómnak van egy Lenovo 24.000 Ft-os tabletje, amit sztem már több mint 1 éve vett és amin pl elindul minden játék, amit google playről letölt, de van ami nagyon sokáig tölt, meg mindig zárogatnia kell be programokat, mer amúgy lassú, ennek a képe sem a legjobb stb... ennél valamivel jobbat szeretnék, de nem is ilyen csúcs tabletet, mint ami linkelve lett a 2-tól.

2016. szept. 24. 19:13
 4/10 A kérdező kommentje:

Most néztem, rosszat linkeltem, ezt a 2-t akartam:

[link]

vagy elég ez?

[link]

2016. szept. 24. 20:01
 5/10 anonim ***** válasza:
1gb rammal nem veszünk androidos tabletet.
2016. szept. 24. 23:22
 6/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem vennék Lenovo-t. Asus-ok állítólag jók, de szerintem 50 alatt nem veszel jót. Sok memória meg ram-os legen, de az is számít, hogy maga a rendszer hogy van optimalizálva, mennyire melegszik játék közben meg ilyenek, ezek eléggé fontosak.
2016. szept. 25. 00:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek, akkor maradok a jól bevált applenél, csak reméltem, hogy olcsóbban megúszom. Közben találtam 60-ért 16gigás Ipad Air-t.
2016. szept. 25. 09:45
 8/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
60ért 16G-s Ipad Airt??? Hol? Ennyiért ha van, akkor veszek 10-et! Használtan max.
2016. szept. 25. 15:19
 9/10 A kérdező kommentje:
Láttál olyat hogy azt írtam, hogy ÚJ IPad Air? Természetesen használtan. Tegnap megvettem, tetszik nagyon. 1,5-2 éves a gép.
2016. szept. 26. 09:35
 10/10 Ypszilon1980 ***** válasza:

Írtál olyat, hogy használt Ipad Air?

Ezen most miért kell kiakadni, nem tudom, te dolgod mit veszel, abban szerintem csalódni nem fogsz, jó kis gép.

2016. szept. 26. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!