Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik tabletet vegyem Navon...

Melyik tabletet vegyem Navon raptor 8 vagy ALCOR ZEST Q813IX?

Figyelt kérdés
Jelenleg árban mindkettő 35e ft körül kapható, melyiket vegyem? Az alcor tudásban és teljesítményben egyértelműen jobb, de nagyon sok negatív kritikát olvastam róla, ami kicsit elvette a kedvemet. Már van egy másfajta alcor a családban és az is a szervizben kezdett, bár azóta jó. Használnám netezésre, játékra és bár nem arra való, fotózásra is. Vagy ajánlhattok mást is hasonló árban, pl a Samsung tényleg jobb ezeknél akkor is ha paraméterekre kevesebbet tud? Köszi a segítséget! :)

2014. dec. 29. 21:55
 1/2 anonim ***** válasza:
én inkább ezt veném [link]
2014. dec. 30. 07:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, utánanéztem, de annyira ez sem győzött meg, csomó számomra fölösleges funkciója van (GPS, TV, rádió), ellenben írják, hogy akadozik, meg recseg a ház. A kamerákat mindet szidják, de ennél azt írják, hogy még skype-ra sem alkalmas, pedig az fontos lenne. A legfontosabb viszont, amit nem írtam, hogy szövegszerkesztésre is használnám, és mivel ez nem a klasszikus 8" méret, ezért esélytelen, hogy billentyűzetes tokot vegyek hozzá.
2014. dec. 30. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!