Megéri Xbox One S-t venni, hogy ha a TV-m nem tud HDR-t / 4K-t?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Vívódom, hogy melyik gépet vegyem, de nem tudok dönteni. 90.000 Media Marktban a sima 500GB-os alapgép, One S áron fut valamilyen XY játékkal körítve. 1TB-os One S olyan 110.000-120.000 körül mocorog, de nem tudom mivel járnék jobban.
Mert akkor lehet ez nekem jobban megérné, ha az S tudományát nem tudnám kihasználni:
Kicsit koca játékos vagyok, tehát nem fogok éjjel nappal játszani, viszont nincs most pénzem új asztali gépre.
2016. szept. 23. 18:57
1/1 anonim válasza:
A "Fat" XO-ok ki futnak a piacról mivel itt a XO-Slim a helyedben biztos hogy rászánnám azt a + 12.000Ft-ot és inkább a Slim-et venném igaz írtad hogy nincs 4K TVD de pl.ha 1-2 éven belül lemegy a 4K TV-k ára és lecseréled a TVd-et akkor mér van egy 4K-s lejátszó eszközöd hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!