Megéri amazonról Xbox one-t rendelni?
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy Xbox one S konzolt, ami itthon 100ezerbe kerül, viszont ha brit amazonról rendelem, 80ezerből kijőnne, és így még egy második kontrollerre, vagy egy másik játékra is lenne pénzem. A kérdésem, hogy mennyire ajánlott brit amazonról Magyarországra ilyen értékű dolgot rendelni. Nem fognak átverni vagy hasonló?2016. szept. 20. 21:09
1/6 bariii válasza:
Ha jóltudom amazon nem szállit mo-ra. Átverés fentáll, vámmal számolj
2/6 A kérdező kommentje:
Brit amazonról venném, EU-s ország, nincs vám, és szállítanak Magyarországra
2016. szept. 20. 21:52
3/6 anonim válasza:
Ha az ár számít akkor akár tudom javasolni itthon vásárolt újracsomagolt (refurbished) alapgépet. Bárhol meg lehet kapni 70ezerért és annyi a különbség, hogy nagyobb, nincs hozzá HDR meg 4K (VIDEO) támogatás. Nincs ezekkel semmi baj, a döntő többségük visszaküldött vásárlástól elállt alapgép resetelve és újracsomagolva.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, néztem én is, de nekem konkrétan 4K játékra kéne a konzol
2016. szept. 21. 15:33
5/6 anonim válasza:
Az Xbox S nem tud játékokat 4Kban lejátszani csak videókat. A hamarosan megjelenő PS4 Pro már tud felskálázni játékokat 4Kra tehát az sem lesz natív (a sors furcsa fintoraként viszont videókat nem fog tudni 4Kzni). A kb egy év múlva megjelenő Xbox Scorpion már valószínűleg igazi 4Ks lesz.
Van egyébként hozzá megfelelő UHD megjelenítőd, mert anélkül hiába tudják, nem fogod tudni kihasználni.
6/6 A kérdező kommentje:
Persze hogy van, egyébként bőven elég lenne a normál xbox one, bar ha jatekokat nem tud UHD ban futtatni akkor lehet így is csak a sima lesz. Köszi az infót
2016. szept. 22. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!