A passziv hangfalaimban miért nincs mély hangzás?
Vettem két új kétutas hangfalpárt ami elég nagy teljesítményű: 300W RMS, 8 ohm
és ha a keverőpultra ha a pc-re kötöm nincs mélyhang benne.
Azt tudom h kicsit még be kell járatni őket és másabb lesz a hangzása, de sztem utána se lesz benne több..
a frekvencia átvitele:40-20.000 Hz
Valaki nálam jobban hozzáértő tudna vmi magyarázattal szolgáni?
Nem tudom miféle hangfalpár, de egyrészt ha valami Auna és társai, akkor sajnos kamu a 300W.
Másrészt a számítógép hangkártyája kimenete pár wattos, már amelyikben nem csak vonali kimenet van.
A keverőpult alatt nem tudom mit értesz, mert a passzív hangfalat erősítőre, vagy végfokra kell kötni.
Egyébként a magyarázat az az egészre, hogy a ráírt 40Hz-20KHz-ig adat, az kamu!
Kevés hangfal van, ami tényleg lemegy 40 hz-re, de az nem 300 W 8 ohmon.
Mekkora erősítővel hajtod őket, milyen a márkájuk?
Jelenleg egy házimozi erősítőre van kötve ami kb.2x80W teljesítményt ad a hangfalaknak,és igaz,roszul írtam mert az erősítő van a keverőre kötve ami egy Reloop rmx 40 DSP BF.
MK Audio a márkája és 15-os tehát 40 centisek.
Az oké hogy nem annyi a teljesítmény.legyen kevesebb. de hogy ennyivel..
hiába adom rá a basszust az erősítőn, vagy csavarom már fullba a mély potit a keverőn egyszerűen nincs mélytartomány.
Később vettem volna a bejáratódás után hozzájuk egy normális végfokot ami jobban meghajtja őket, de így már elment tőle a kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!