Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Volt már valakinek problémája...

Volt már valakinek problémája a Telekom hozzáállásával?

Figyelt kérdés

Nem tudom,jó helyre írom-e a problémámat,ha nem,bocsánat.

Az IP TV egyik beltérijét szeretném átkábeleztetni egyik szobából a másikba.Szóltam a Telekomnak,azt mondták,8 napon belül telefonálnak időpontegyeztetés céljából,és az átkábelezés 30 napon belül megtörténik.Ez kb 1 hónapja volt,de azóta se telefonált senki.

Telefonáltam újra,megsürgették a dolgot,semmi.Újra telefon,emeltebb hangon érdeklődtem,semmi...

Írtam levelet,azt írták,megsürgetik,és adnak 3000 ft jóváírást.Még mindig semmi.Újra telefon,panaszkezelés,ott is nagy bocsánatlérések,azt mondta az ügyintéző,a legmagasabb prioritással sürgette meg a dolgot...de még mindig semmi...

Mit csináljak még,hogy átkössék a tv-t??

2016. szept. 22. 11:06
 1/5 Boda Gergő ***** válasza:
Ajánlott levélben szólítsd fel őket, melyben közlöd velük, hogy a többszöri felszólítás ellenére sem hajlandók 30 napon belül átkábelezni a beltérit, abban az esetben elállsz a szerződéstől, hiszen ők nem tartják magukat az abban foglaltakhoz: te nem kábelezhetsz át, ők leszarják, de kábel nélkül a tv nem megy ez így a nem teljesítés jogi részét kimeríti.
2016. szept. 22. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Elmész egy számítástechniaki boltba, veszel egy ilyen kábelt olyan hosszút ami elér a másik szobába:

[link]

Összedugod egy ilyennel:

[link]

2016. szept. 22. 12:10
 3/5 pinkpancser ***** válasza:
Ha feltetted a kérdést, illetve T-től rendelted a szerelést, gondolom nem értesz hozzá. Szerintem ismerősi körben keress egy hozzá értő embert és fillérekből meg fogja oldani és nem kell levelezgetni, hogy végre történjen valami. Esetleg ha látsz egy T-s szervízkocsit, netán digi-t kérd meg őket és meg fogják oldani.
2016. szept. 22. 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem saját szerelőkkel dolgoznak, hanem vállalkozókkal. Aztán ezek közül ki a megbízható, az csak ilyen esetekben derül ki. Volt wifirouter és kábeles net, a tv-hez scart kábel, kértem az IPTV-t, néhány nap múlva jött a szerelő, hozta a modemet, csitt-csatt, kész. Az más kérdés, hogy a műszakra majdnem félórát kellett várni, hogy aktiválja és a tv betöltse a csatornákat. A T-s központban alighanem ebédidőt tartottak. Nem a helyi szerelő volt a hibás, de ő kért elnézést.
2016. szept. 22. 12:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocs, nem ide szántam.
2016. szept. 22. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!