Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » LG 42LF652V TV-ről vélemény?

LG 42LF652V TV-ről vélemény?

Figyelt kérdés
Telekomtól vennénk TV-t, és kinéztem ezt a készüléket. A rokonságban Samsung Smart TV van, az egész jól működik, de az LG-ket nem ismerem. Mi a véleményetek az LG TV-kről?

2016. aug. 1. 22:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem is van, csak dícsérni tudom.

WIFI-n a gépről lejátszik szinte mindent, de a TV-be egy wincsi is be van dugva usb-vel és rrra veszek fel amit meg akarok nézni.

A timeshift is egy jó dolog, ha éppen TV nézés közben van valami, csak megállítom és onnan nézem tovább.

Amikor én vettem a magic remote is járt a normál távkapcsoló mellé, plusz 3d szemüveg.

A Skype átverés, az nem megy gyári LG kamera nélkül.

2016. aug. 1. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem egy hasonlo van, a 630-as modell, katasztrofális.

A WebOS nagyon gagyi, a programlista lassu, 30 másodperc alatt tölt be, idegesitő.

Bár vettem volna sima nem smart tévét es kötöttem volna rá egy PC alapu media playert / szervert.

2016. aug. 1. 22:31
 3/8 A kérdező kommentje:

#1 válaszoló: Típusra pontosan ilyen TV-d van, vagy csak LG? Ha típusra nem egyezik, tudnál írni egy típusszámot, hogy neked mi van?

#2 válaszoló: Szerintem az egy régebbi széria, bár nem tudom. Az igazi az lenne, ha élőben ki tudnám próbálni.

2016. aug. 1. 22:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy a menüje lehetne gyorsabb is, de talán ez az egyetlen gyengesége. Ár/tudásszint arányban szerintem az egyik legjobb vétel.
2016. aug. 1. 22:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Az enyém pont ugyanez és nem lassú.

UPC CI kártyával megy, plusz WIFI.

Néha jön rá frissítés.

2016. aug. 1. 22:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem van LB és LF széria is itthon. Bár már gyorsítottak rajta webos2, de a beállítások menü a gyengéje. Ott nagyon lassú tud lenni, viszont nem sokat kell ott " mászkálni, ha már sikerült beállítani. Smart részével nincs gond! Skype felejtős az már meg is szünt.
2016. aug. 1. 23:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem csak a beállitások menü lassú hanem a programlista!

Egy normális tévénél a programlista instant feljön, hiszen ez alapvető funkció, váltani egy másik műsorra. Na az LG programlustának kb 20 másodperc kell amig full betölt, és minden gombnyomás után még 5..10 másodperc amig frissit. Kész őrület.

2016. aug. 2. 07:58
 8/8 soos92 válasza:

nekem ugyan ez a tv-m és én is csak dicsérni tudom

de kellene egy nagy segitség ami miat most irok.

Hogy kell a csatornákat a kedvencekbe menteni?

Lehet én vagyok a gyökér de már mindent nyomtam xd

2017. jan. 3. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!