Bariii kérdése:

Tudom fogni ingyen a TV-t, láthatja ezt a szolgáltató?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Albérletbe költöztem, hoztam a TV-met és csak simán bedugtam a kábelt és tudok fogni 26 magyar csatornát. Akartam TV-t rendelni de mivel így ingyen fogom ezért elvagyok így. :) Láthatják ezt valahol a központban? Azaz lebukhatok? Mert ha nem akkor nem szólok. Ha jól tudom KOAX ról jön, ami ugyebár egyirányú, ha jól tudom, tehát a lebukás valószínűsége 0. Vagy rosszul gondolom? Köszönöm előre is!

2016. szept. 20. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem ingyen fogod, valaki fizeti azt a kabelt csak te meg nem tudod hogy ki.
2016. szept. 20. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy a tulaj, vagy az előző bérlő köttette be. Nincsenek "véletlen elkószált" csatornák. Beszélj a főbérlővel, hogy most ezt rólad fogja még leperkálni, benne van az árban, vagy már csak pár hétig lesz, amíg le nem jár az előző bérlők hűsége.
2016. szept. 20. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy nem ingyen fogja. Előfordul olyan, több esetről hallottam már, hogy a szolgáltató "ottfelejti" az analóg tévé kábelét, amin jön néhány csatorna, jelen esetben huszonhat.

Egyrészt senki nem fogja ezt észrevenni, nem fogsz lebukni, másrészt előfordulhat, hogy ez pünkösdi királyság lesz számodra, ugyanis a szolgáltatók mindenhol szüntetik meg az analóg szolgáltatásokat.

Amíg tudod nézzed, és örülj, hogy ennyit is spórolsz.

2016. szept. 20. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet tudni.. nálunk a lépcsőházban csak 1 lakásban fizették, de az összesben volt, mivel nem csillagpontos volt.a rendszer, így nem tudták levalsztani a nem.fizetőket :)
2016. szept. 20. 21:50
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen én is arra tippelek, hogy itt felejtették :)

Köszönöm szépen a válaszokat, akkor marad, ameddig bírja a lelkiismeretem.

2016. szept. 21. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!