Vodafonosok hívhatják egymást ingyen?
Figyelt kérdés
Ha nekem is, meg az egyik barátomnak is vodafonos száma van, akkor most ingyen vagy kedvezményesen tudjuk egymást hívni?2015. márc. 8. 18:18
1/2 anonim válasza:
Létezik olyan tarifacsomag, amivel ez lehetséges, de alapból nem, ez a tarifacsomagodtól függ.
2/2 anonim válasza:
Igen, pl. a Go+ tarifacsomaggal korlátlan a hálózaton belüli beszélgetés és SMS is. Én is most akarok erre váltani. (Igaz, a net csak 500 MB/ hó). Ha jól tudom, a Go esetében pedig meghatározott percmenyiséget lehet ingyen lebeszélni, talán 100 perc. A Red csomagoknál is korlátlan, de ott a havidíj magas, 10000 ft- nál kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!