Vettem egy syma x5sw drónt amihez adtak egy 500mAh-ás akkumulátort. Ha veszek egy hozzávaló 850mAh aksit attól lesz valami baja?
2016. szept. 18. 09:33
1/3 anonim válasza:
Ha elfér benne , meg el is bírja, és a feszültsége is stimmel, akkor működni fog.
2/3 Ypszilon1980 válasza:
Az attól függ egyrészt, amit az előző hozzászóló írt, másrészt attól, hogy mekkora a súlya és a mérete. Ha ezek stimmelnek, akkor nem lesz baja, a feszültség érték legyen ugyanolyan, ha sokkal nagyobb a tömege, akor nem biztos, hogy többet tudsz vele repülni, mert a súly annyit el is vesz belőle. Volt nekem egy helikopterem, amibe ugyanígy árultak nagyobb akkut, aztán nem tudtam beletenni, mert a mérete nagyobb volt, pedig ehhez a típushoz volt és magyar hivatalos helyen vettem. Egy kínai cuccnál is lehet ilyen gond. Én a helyedben ugyanolyat vennék, 500mAh-t akár többet és azt cserélgetném.
3/3 anonim válasza:
Nyugi, bele fog férni. Ott vannak az akku adatai. Egy 500mAh-s akku kicsit laposabb és kicsit könnyebb, mint a 850 mAh-s. Ennyi a különbség. De nyugodtan mérd le az otthoni akku paramétereit és hasonlítsd össze a leírtakkal a hirdetésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!