Van szerintetek olyan fülhallgató, aminek nem törik meg a vezetéke fél éven belül?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 10:28
11/16 anonim válasza:
Én is úgy jártam, hogy 2 is megtört 1 év alat, ezért vettem egy vezetéknélkülit. a a poén, hogy az is megtört az egyik hajlatban...
12/16 anonim válasza:
a gyárilag adott, egy darabig birja.
13/16 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt vettem egy neve sincs márkájú fülhallgatót 400 Ft-ért. Azóta is ezt használom , igaz nem naponta, de egy héten egyszer biztosan és semmi baja.
14/16 anonim válasza:
nekem már 4 éve van egy elég vékony vezetékű fülhallgatóm...
vigyázok rá...
amugy sztem ha vigyázol rá(nem rángatod,dobod le a földre,taposod meg...)stb,akkor 10 év után is jó lesz...
amugy a philipsek álltalában jó fajták,vagy pl sony,panasonic...ezeken kivül viszont mást nem ajánlok,mert azok...
15/16 anonim válasza:
űidegesítő a dolog. Én azt vettem észre,hogy nyáron olyan 25- 36 fokban nincs vele gond,mert olvadtam állagú a műanyag burkolata a vezetéknek,és rugalmas. mostanában meg azt látom,hogy amilyen hideg van odakint, egyszereüen megfagy ez a vacak,és rugalmatlanná válik a vezeték, törik! Két helyen is eltört a műanyag burkoló réteg,és csak a belső fémhuzal látszik ki a törés mentén.De még egyenlőre nem lett kontakthibás,csak a fém belsője hajlékonyabb,védtelen lett,és csak időkérdése ,hogy mikor szakad meg a szál. Fene enné meg az ilyet. igaz egy 2500 forintos holland Canyon fülesről van szó,ami hangminőségben hozza a Sony szintet,anyagi minőségbe nis ,mert fém a füles, de a zsinőrja baromi gyenge.
16/16 anonim válasza:
Ti félévente cserélitek? Én most vettem 4ezerért Hama fülest két hete és már meg is tört. És most nagyon pipa is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!