Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van szerintetek olyan fülhallg...

Van szerintetek olyan fülhallgató, aminek nem törik meg a vezetéke fél éven belül?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 10:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
nem igen, na de amikor 3 ezerért kapsz nagy panasonicot vagy philipset akárhol, akor ez már nem oylan nagy probléma, ha meg mégis akkor vegyél vezeték nélkülit, bár igaz arról sok gondot hallok, nem az igazi, meg egyfolytában akksi, elemcsere, elég egy légkondi pl és bezavar az egészbe stb ... tehát én a vezetékes mellett maradnék
2010. ápr. 23. 10:41
 2/16 A kérdező kommentje:
aha. köszi. sejetettem :) pont ez a bajom, hogy a tokom kivan vele, hogy felevente vehetek 3 rongyert egyet. de ha lenne olyan megoldas, ami kicsit tobbe kerul, de kihuzza vagy ket evig akkor elgondolkodnek. a wireless kiesik jah :/
2010. ápr. 23. 10:44
 3/16 anonim válasza:
Hát igen. Ennyit a környzetvédelemről. Én is hajlandó lennék többet áldozni rá, ha tudnám, hogy pár hónap múlva nem a kukában landol.
2010. ápr. 23. 11:00
 4/16 anonim ***** válasza:
Nekem a nokia puha műanyag borítású árnyékolt kábeles headsetem 1,5 éves és még mindig megy, sehol nem kopott meg. Igaz mindig rendben felhenderelem és kabátzsebbe, nem gatyazsebbe rakom. Az n95 8GB-mhoz kaptam gyárilag, és egy héten 5 nap használom kb. 1--2 órákra.
2010. ápr. 23. 12:01
 5/16 anonim ***** válasza:
Vegyél félévente csak 1000 Ft-ért, bárki bármit is mond, de százból talán ha 1 ember hallja ki a különbséget az 1000 Ft-os és a 3000 Ft-os között, a többi csak belemagyarázza.
2010. ápr. 23. 12:04
 6/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk nekem a HTC telefonhoz a headsetem sok éve működik, jóval vastagabb kábele van, de mondjuk az nem szabványos mert mini usb-re csatlakozik.
2010. ápr. 23. 12:05
 7/16 A kérdező kommentje:
én is igyekeztem óvni legutóbb és az a fura, hogy minden előzmény nélkül, halt meg az egyik fele, miközben nyugodtam ültem a metrón. lehet a rammsteint nem szereti :D
2010. ápr. 23. 12:06
 8/16 anonim ***** válasza:
Használj vezetéknélküli fejhallgatót :)
2010. ápr. 23. 12:38
 9/16 anonim ***** válasza:

Nekem Panasonic van, még tavaly szeptemberben vettem a tescoban, akkor kb. 1200 ft volt. És azóta is müködik, semmi baja, pedig naponta használom min. 4-5 órát.

Ja és szereti a Rammsteint is :-)

2010. ápr. 23. 13:01
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem egy MyAudio egybadugósom van már vagy fél éve és semmi baja.És Azenyém IS szereti a Rammsteint :DD
2010. ápr. 24. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!