Melyik tablet a legjobb?
De mi a jó a nexusban??? Nem is ismerem szerintem nem egy népszerű márka. Mi jó benne? Miért jobb mint más egyéb népszerű márka? Hyors? Jó a rendszere? Stb.
Árban nem tudom, de ha van is konkrét elképzelésem nem fogom publikussá tenni. Használatra arra használnám mint egy okos telefont; alkalmazások, érdekel a fotozás, netezés... Ilyesmi :)
178termèk közül válogathattsz /Samsung/Asus/ Ami márka a többi csak kinai meg mèg sony akkor ha nem kell sim slot
Nègy mag 1,7ghz 2gb ram lehet bővíteni a memóriát mi kell mèg? nagy felbontás majdnem 9" es kijelző.
Mèrt választanám? Alap mivel sony. 2,5ghz? Ha nagyon játèkos fajta vagy ezen tuti nem fog laggolni semmise +3gb ram 4mag.... 8mp-es kamera tabletre ez már nekem sok is 128gb-ig bővíthető memória 8" ès a fhd miatt elèg sok film/sorozat ráfèr ha ugy van.
Nagy kèpernyő hát egy bill.el nem lenne rossz ez a tablet sem főleg ha sokat filmezel youtubezol ès a játèkok anyira nem èrdekelnek az alap 32gb hely az azèrt nagy. 8mp es kamera +hozza a jó asus minősèget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!