Melyik tablet a legjobb?

Figyelt kérdés
szeretnék egy tabletet, de nem tudom, hogy mostanában melyik a legjobb. ti melyiket ajánlanátok? (androidosra gondolok)

2016. szept. 17. 11:41
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

De mi a jó a nexusban??? Nem is ismerem szerintem nem egy népszerű márka. Mi jó benne? Miért jobb mint más egyéb népszerű márka? Hyors? Jó a rendszere? Stb.

Árban nem tudom, de ha van is konkrét elképzelésem nem fogom publikussá tenni. Használatra arra használnám mint egy okos telefont; alkalmazások, érdekel a fotozás, netezés... Ilyesmi :)

2016. szept. 17. 19:14
 12/25 anonim ***** válasza:
Ha fotózásra kell, akkor minél újabb legyen. Szerintem egy 2013-as nexus erre nem a legmegfelelőbb. Bár énsem nagyon ismerem a nexust.
2016. szept. 17. 20:34
 13/25 A kérdező kommentje:
Hát nem csak fotózásra! Nem azt emelném ki elsőnek! szóval nexus és ipad kilőve, ezen kívűl mi van még? Samsungot ajánlanátok? mást?
2016. szept. 17. 21:54
 14/25 A kérdező kommentje:
amúgy vodafonos vagyok szóval azt is figyelembe szeretném venni. bocsi hogy csak most írom
2016. szept. 17. 22:38
 15/25 anonim ***** válasza:
Szóval olyan kell amibe SIM kárya is megy?
2016. szept. 18. 00:55
 16/25 anonim ***** válasza:

[link]

178termèk közül válogathattsz /Samsung/Asus/ Ami márka a többi csak kinai meg mèg sony akkor ha nem kell sim slot

2016. szept. 18. 00:59
 17/25 anonim ***** válasza:
Nexus nem nagyon ismert M.O-n de jobb szinten van mint a samsung ugyan is asus ès a google termèke ès ugye az android meg a googlejè szóval a legfrisebb android mindig kijönrá sokkal hamarabb mint más termèkekre nem egyrossz tablet de ha az ár nem lènyeg akkor tènyleg nem egy 2013mas modelt kène venni.. LG Sony Esetleg nagyon drága Samsung mert ami kis árban van azok többsège nem túljó. Viszont èn hívások fogadására nem egy 7" vagy nagyobb tabletot használnák
2016. szept. 18. 01:02
 18/25 anonim ***** válasza:

[link]

Nègy mag 1,7ghz 2gb ram lehet bővíteni a memóriát mi kell mèg? nagy felbontás majdnem 9" es kijelző.

[link]

Mèrt választanám? Alap mivel sony. 2,5ghz? Ha nagyon játèkos fajta vagy ezen tuti nem fog laggolni semmise +3gb ram 4mag.... 8mp-es kamera tabletre ez már nekem sok is 128gb-ig bővíthető memória 8" ès a fhd miatt elèg sok film/sorozat ráfèr ha ugy van.

[link]

Nagy kèpernyő hát egy bill.el nem lenne rossz ez a tablet sem főleg ha sokat filmezel youtubezol ès a játèkok anyira nem èrdekelnek az alap 32gb hely az azèrt nagy. 8mp es kamera +hozza a jó asus minősèget.

2016. szept. 18. 01:18
 19/25 anonim ***** válasza:
De ha èn ujra választhatnák igy 3om tablet után meg gondolnám hogy sony vagy windows-os legyene
2016. szept. 18. 01:19
 20/25 A kérdező kommentje:
Nem kell bele sim! Köszönöm az eddigi ajánlatokat és linkeket! Ilyen válaszokra gondoltam! Meg fogom nézni a linkeket és azt is köszönöm, hogy tulajdonságokat is írtatok róla, ill. hogy miért jó vagy rossz. Az asus szerintem jó márka, nekem is olyan notebookom van és imádom!
2016. szept. 18. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!