Melyik tablet a legjobb?
Figyelt kérdés
szeretnék egy tabletet, de nem tudom, hogy mostanában melyik a legjobb. ti melyiket ajánlanátok? (androidosra gondolok)2016. szept. 17. 11:41
1/25 anonim válasza:
Anyámnak van egy galaxy tab a6, szerintem nagyon jó kis tab, pedig nagyon válogatós vagyok. Az ipadomat alázza.
Gyors, szép kijelző, jó kamerák. Szerintem nem is kell más.
2/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utánajárok :)
2016. szept. 17. 13:00
3/25 A kérdező kommentje:
Amúgy mihez képest gyors?
2016. szept. 17. 13:19
4/25 anonim válasza:
Pl az én volt ipad minimhez, vagy az eddigi androidos tabjaimhoz képest. De a note 3 használata után sem tünt lassabbnak. Most iphone 5s-em van de valahogy arról nem tudok mondani semmit hogy milyen gyorsak egymáshoz képest. Az iphone olyan semmilyen :S
6/25 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat. amúgy nekem is iphonom van, de nekem semmi bajom nincs vele, gyors, csak egy kicsit hiányzik a megszokott android, ezért tabletbe nem ipadet szeretnék
2016. szept. 17. 14:14
7/25 anonim válasza:
Nem is ajánlom az ipadot. Én csak azért nem bántam meg mert megvettem, használtam egy évet és többért adtam el mint amennyiért vettem a boltba :D
8/25 anonim válasza:
3. Ève hogy Nexus 7esem van a hátulján lèvő karcokról eltekintve tökèletesen megy
9/25 A kérdező kommentje:
#7 az igen! Nem semmi :) a nexust nem ismerem, és ne haragudjatok de én azt annyira nem làtom jónak. Milyen márkák jók még? Samsung, alcatel (esetleg), egyéb?
2016. szept. 17. 16:45
10/25 anonim válasza:
Ipad gagyi a rendszerhez alapból nem fèrsz hozzá már ott fos.
Samsungokat alapból rühellem szóval vagy nexus vagy sony.
Hogy mèrt? Rengeteg custom rom van hozzájuk ès sok játèk kompatibilis velük.
De ha mondasz egy árat akkor könyebb lesz keresni neked ès hogy mire használnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!