Xbox vagy pc vegyek?

Figyelt kérdés
Van egy több éves laptopom i5 proci stb 8gb ram meg egy elég rossz videókártya, The crew-be pl olyan 20FPS-em van ami elég kevés régebbi játékokkal is szenvedek hogy fusson, most fogom pasztázni meg rendbe rakatni stb, és gondolkoztam azon hogy veszek egy xbox one s-et de világ életembe pc-s voltam át tudnék e szokni vagy sem? mert egy új gépet össze rakni sokkal többe kerülne és nem lenne rá keretem, érdemes lenne e lecserélni?

#pcxbox
2016. szept. 14. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Én PC-t javaslok, ha másért nem, azért mert emulátorok léteznek PC-re, viszont XBox-on soha az életbe nem fogsz tudni PC-t emulálni, mert hardveresen nem PC...

Arról nem is szólva, hogy PC-re sokkal több a játék, mint XBoxra...igen, a "doszos" játékok is ide értendők.

2016. szept. 14. 21:00
 2/6 Eszter76 válasza:
Programozó vagyok - a PC-t dolgozni (meg GYK-ra) használom. :-) Játszani meg konzolon szoktam... így "elválasztódik" a kettő. :-)
2016. szept. 14. 21:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen persze lenne 200 ezer forintom pc-t raknek ossze, foleg jatekra kellene, de igy meg nagyon nehezen vagy nem is futnak el a jatekok
2016. szept. 14. 21:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Kérdező, attól függ, milyen játékokat akarsz. Jó játékokat? Mert "doszos" játékok közt is van rengeteg iszonyú jó - például a Tyrian 2000 - ami elfut a legbénább gépen is.

Persze ha a Call of Vérpistikét akarod ultra grafikán nyomni, akkor mélyen a zsebedbe kell nyúlnod. Akinek ez jelenti a "jó" játékot, az meg is érdemli hogy perkál.

2016. szept. 14. 22:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok ilyen par honapos jatekkal jatszani full grafikan csak ha valamelyik jatek meg tetszik akkor tudjak vele jatszani akar tobb eves jatekkal pl bf3 vagy hasonlok
2016. szept. 14. 22:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem szempont az új játék ultra grafikán, akkor PC. Ha igen, akkor konzol. Xbox One S + egy jó TV kijön egy jobb gamer PC árából. És azzal is számolni kell, hogy nincs tört játék az új konzolokra, de ugye itt nem is beszélünk ilyesmikről. :) Viszont nézz szét, hogy a régebbi játékok, amikkel játszani szeretnél vannak / lesznke-e One-ra, mert nincs minden régebbi játék kiadva rá.
2016. szept. 15. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!